Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5 - έκτακτο: Έξαλλη η παραγωγή με τον Σπύρο Μαρτίκα - Τον διώχνει για λόγους βίας;

Ο κακός χαμός μετά το τέλος της σχέσης του με την Βρισηίδα

Survivor 5 - έκτακτο: Έξαλλη η παραγωγή με τον Σπύρο Μαρτίκα - Τον διώχνει για λόγους βίας;
Survivor 26.05.2022 17:25
Από Youweekly Team

Στο φετινό Survivor τα πράγματα έχουν ξεφύγει αρκετά. Το αν αυτή η κατάσταση προκαλείται σε τόσο έντονο βαθμό, επειδή πράγματι οι συνθήκες και οι διαμορφωθείσες ανθρώπινες σχέσεις είναι τέτοιες, ή απλά οι παίκτες έχουν... την ευλογία της παραγωγής, για να βρίσκονται με κάθε τρόπο στο επίκεντρο της προσοχής, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και το αφήνουμε στην κρίση σας, καθώς έχουμε τοποθετηθεί ξανά με σαφήνεια επί του θέματος.

Πολλές φορές, πάντως, έχουμε δει συμπεριφορές, που μόνο κατάλληλες δεν είναι ακόμη και για σκληρό ριάλιτι, που προβάλλεται στην prime time ζώνη. Δεν είναι και λίγες, μάλιστα, οι περιπτώσεις όπου οι παίκτες έχουν βιαιοπραγήσει ή έχουν επιχειρήσει να βιαιοπραγήσουν και τα παραδείγματα γίνονται πια πολλά.

Μια τέτοια περίπτωση, πια, είναι και του Σπύρου Μαρτίκα, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον καταγγέλλει η πρώην σύντροφός του στο παιχνίδι, Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας ανέφερε στο συμβούλιο, ότι... ο καλός της δε συγκράτησε τα νεύρα του στον καβγά τους για το ματσάρισμα του Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον φαρμακοποιό να την απωθεί και να προκαλεί αντιδράσεις στην παραλία.

Ο Σπύρος κάθε άλλο παρά παραδέχθηκε τα όσα είπε η Βρισηίδα, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν την έσπρωξε με βίαιο τρόπο. Η περίπτωση, όμως, όπως μαθαίνουμε είναι αρκετά σοβαρή, με την παραγωγή να....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δε σταματάει να κλείνει δουλειές - Πρώην παίκτρια του Survivor 5 παίζει στο νέο κλιπ του Κακοσαίου

Survivor 5: Ψυχολογικά ράκος η Βρισηίδα Ανδριώτου - Απευθύνθηκε στην παραγωγή

Share