Survivor 5: Η μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν άφησε άφωνους τους παίκτες

Ποια είναι;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν άφησε άφωνους τους παίκτες

Στο αποψινό επεισόδιο 26/5 στο Survivor 5 το αγώνισμα επάθλου ήταν μικτό, Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το ταξίδι στο Κουρασάο (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει).

Το Κράτος αυτό είναι η νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας. Αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Ατζούν χαιρέτησε τους παίκτες και το Γιώργο Λιανό. Στη συνέχεια, έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες. Απευθύνθηκε κυρίως στον Άρη και την Ασημίνα και δήλωσε πως μετά το αγώνισμα θα παίξουν ποδόσφαιρο. Μάλιστα, θα συμμετάσχει και ο ίδιος σε όποια ομάδα τον θέλει.

Ο Άρης, τότε πήρε το λόγο και του απάντησε πως:« Λέγεται πως σε όποια ομάδα πηγαίνεις, εκείνη κερδίζει. Οπότε σε χρειαζόμαστε να παίξεις μαζί μας».

Η μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν στο Survivor 5

Η ατάκα του Ατζούν για τον Τάκη στο Survivor 5

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Ατζούν χαιρέτησε τους παίκτες και το Γιώργο Λιανό. Μάλιστα, τους έκανε και μια ερώτηση, που τους ξάφνιασε όλους. Συγκεκριμένα, ήθελε να μάθει αν έλειψε στους παίκτες ο Τάκης. Όλοι γέλασαν και ο Στάθης, εκπροσωπώντας τους Έλληνες παίκτες απάντησε πως δε του λείπει προσωπικά καθόλου και όλοι πια είναι χαρούμενοι χωρίς την παρουσία του μισθοφόρου.

Ο παραγωγός του ριάλιτι όμως φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη, όπως και οι Τούρκοι παίκτες. Του άρεσε ο Τάκης σαν προσωπικότητα. Προφανώς του έφερνε νούμερα μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε απασχολήσει με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

«Ήταν ένας διαφορετικός χαρακτήρας. Μία έμπειρη προσωπικότητα. Δεν ήταν πάντα ευχάριστος αλλά πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι. Ναι πράγματι ήταν και λίγο επιθετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν.