Survivor 5: «Θα είμαι δίπλα σου...» - Άρης και Βρισηίδα έρχονται πιο κοντά

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα είμαι δίπλα σου...» - Άρης και Βρισηίδα έρχονται πιο κοντά

Στο αποψινό επεισόδιο 26/5 του Survivor 5, μετά την αναφορά του Μαρτίκα στα ύπουλα σχέδια Βρισηίδας- Ασημίνας απένταντι στον Άρη, αποφάσισαν οι δύο παίκτες Βρισηίδα και Άρης να μιλήσουν ανοιχτά.

Μπορεί να μην ήταν τόσο κοντά όλους αυτούς τους μήνες αλλά για πρώτη φορά άνοιξαν την καρδιά τους. Η βρισηίδα χάρηκε που για πρώτη φορά ο Άρης αποφάσισε να δώσει μία ευκαιρία στην Βρισηίδα να τη γνωρίσει και από την άλλη ο Άρης της είπε ένα μεγάλο μπράβο που στο χθεσινό συμβούλιο εκείνη υποστηριξε την αλήθεια, δηλαδή τον ίδιο και όχι τα ψέμματα του Σπύρου.

«Θα είμαι δίπλα σου σαν φίλος σου ό,τι χρειαστεί και έξω από εδώ», της είπε επιμένοντας πως μιλά απόλυτα ειλικρινά και συνέχισε: «Είδες επιτέλους την αλήθεια και απομακρύνθηκες από αυτόν τον άνθρωπο».

Άρης και Βρισηίδα έρχονται για πρώτη φορά πιο κοντά

Η απογοήτευση της Βρισηίδας από το Σπύρο στο Survivor 5

Η Βρισηίδα στο αποψινό επεισόδιο 26/5 του Survivor 5 μαδάει μαργαρίτες και βλεπει πως δεν την αγαπάει ο Σπύρος. Δηλώνει στην κάμερα απίστευτα απογοητευμένη μαζί του, μετά το καυγά τους και το τέλος της σχέσης τους στο χτεσινό συμβούλιο.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας δε με αγαπάει και το απέδειξε. Δε ξέρω τι ηταν αυτο. Στρατηγικη; Εγώ ένιωσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο και εγώ ήμουν αυτή που τα έδειχνα σιγα σιγα. Εκείνος κατευθειαν σ'αγαπάω κατευθειαν μου μίλαγε για τα συναισθήματά του, που μάλλον δεν είχε», είπε χαρακτηριστικά η influencer.

«Είμαι πολύ απογοητεύμενη και με τον εαυτό μου, που επέλεξα να μοιραστω πραγματα και συναισθηματα με αυτόν τον άνθρωπο. Μαλώσαμε για εναν Κωνσταντινο τι θα γινόταν αν στην έξω ζωή γινόταν κάτι πιο σοβαρό;», συνέχισε.

«Το σ' αγαπάω το είχε κάνει καραμέλα. μου έλεγε πως αυτό που έχουμε πουλάει και θα μας κρατήσει μέχρι το τέλος. Μου μιλούσε μόνο για το παιχνίδι. Θεωρώ πως το 30% ήταν πως του άρεσε η Βρισηίδα ενώ το υπόλοιπο 70% ήταν στρατηγική και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πώς θα παραμείνει στο παιχνίδι», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της η Βρισηίδα.