Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Οι νικητές θα απολαύσουν λίγες μέρες στο Κουρασάο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Στο αποψινό επεισόδιο 26/5 στο Survivor 5 το αγώνισμα επάθλου ήταν μικτό, Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τονκαλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το ταξίδι στο Κουρασάο. Το Κράτος αυτό είναι η νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας. Αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

Νικητές στέφθηκαν οι Μπλε συμπληρώνοντας όλους τους απαιτούμενους πόντους, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα spoils του youweekly.gr. Μπλε Έλληνες και Τούρκοι θα απολαύσουν λίγες μέρες μακριά.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5

Η μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν στο Survivor 5

Στο αποψινό επεισόδιο 26/5 στο Survivor 5 το αγώνισμα επάθλου ήταν μικτό, Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το ταξίδι στο Κουρασάο.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Ατζούν χαιρέτησε τους παίκτες και το Γιώργο Λιανό. Στη συνέχεια, έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες. Απευθύνθηκε κυρίως στον Άρη και την Ασημίνα και δήλωσε πως μετά το αγώνισμα θα παίξουν ποδόσφαιρο. Μάλιστα, θα συμμετάσχει και ο ίδιος σε όποια ομάδα τον θέλει.

Ο Άρης, τότε πήρε το λόγο και του απάντησε πως:« Λέγεται πως σε όποια ομάδα πηγαίνεις, εκείνη κερδίζει. Οπότε σε χρειαζόμαστε να παίξεις μαζί μας».