Survivor 5: «Προσευχόμουν κάθε μέρα...» - Η εξομολόγηση του Καραγκούνια για το πρόβλημα υγείας της κόρης της

«Έπρεπε να χειρουργηθεί και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Προσευχόμουν κάθε μέρα...» - Η εξομολόγηση του Καραγκούνια για το πρόβλημα υγείας της κόρης της

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5 ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους συμπαίκτες του αλλά και στην κόρη του, Ραφαηλία και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Η εξομολόγηση του Τάκη Καραγκούνια για την κόρη του

«Το τατουάζ λέει Ραφαήλα. Εγώ είχα πάει στον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη και τον είχα προστάτη μου. Την έταξα πριν γεννηθεί να βαφτιστεί στον Άγιο Ραφαήλ στη Θέρμη, στη μονή. Και την έβγαλα Ραφαήλα, όχι Ραφαηλία. Ήθελα να την πω Ραφαήλα. Ενός μηνός μας ενημέρωσε η παιδίατρος πως έπρεπε να την πάμε στο Καραμανδάνειο στην Πάτρα να δει το κεφαλάκι της, γιατί ήταν λίγο πλακουτσό και έπρεπε να χειρουργηθεί.

Εγώ ήμουν σε ταξίδι και προσευχόμουν κάθε μέρα στον Άγιο Ραφαήλ. Την άλλη μέρα ήρθε ένα μήνυμα και ήξερα πως το παιδί μου είναι καλά. Μετά από 2-3 μέρες ενώ ήθελε εγχείρηση, αποφάνθηκε ο γιατρός ότι δε χρειαζόντανε. Πήγαμε λοιπόν στο μοναστήρι και είπαμε πως θα τη βγάλουμε Ραφαήλα. Μου είπε η ηγουμένη πως αν θέλω να γιορτάζει την τρίτη μέρα του Πάσχα, θα πρέπει η Ραφαέλα, ή Ραφαηλία. Και προτιμήσαμε το Ραφαηλία», κατέληξε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Για ποιο πράγμα μετάνιωσε;

«Πέθανε ο πατέρας μου και έμεινα στο παιχνίδι. Ενώ μου έλεγαν από το σπίτι μου ότι δεν θα προλάβαινα να πάω στην κηδεία, εγώ θα προλάβαινα γιατί η παραγωγή μου στάθηκε δίπλα μου και την ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είχα την δυνατότητα να πάρω αεροπλάνο να φύγω, να με περιμένει ταξί να με πάει στην κηδεία του πατέρα μου και την επόμενη μέρα να γυρίσω. Η παραγωγή ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό και την ευχαριστώ.

Πάω και παίζω ένα παιχνίδι μετά από 3-4 μέρες (…) Παίζω με πολύ καλούς παίκτες, μαζί και με τον Ταλάντσεβ. Ο Ταλάντσεβ δεν είναι αυτός που είναι, δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτό που δείχνει, είναι πολύ καλός ηθοποιός.

Περνάω από τον πάγκο και δεν άκουσα κάτι. Βλέπω τα βλέμματά τους και δεν το πίστευαν, ότι έχω κερδίσει. Τους λέω, “Δεν είμαι κουλός” με την έννοια ότι είμαι εδώ στο παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκανε άμεσα κάποιοι και με ρώτησαν γιατί το είπα αυτό.

Έτσι το είπα για να τους κάνω μπάχαλο. Το αναγνωρίζω σαν λάθος. Ήταν ένα τραγικό λάθος, δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι άνθρωπος όμως. Με κατηγόρησαν μετά ότι θίγω ευπαθείς ομάδες. Με ξέρουν πολύ καλά εκεί στην πόλη μου στο Αίγιο και ξέρουν ότι βοηθώ ευπαθείς ομάδες και ποιος είναι ο Τάκης.

Προσπάθησαν όλοι τότε να με κατηγορήσουν και να με πετάξουν έξω από το παιχνίδι, ότι θίγω ευπαθείς ομάδες για να μείνει τότε ο Σάκης Αρσενίου. Έκανα ένα τραγικό λάθος, το παραδέχομαι και ζήτησα και συγγνώμη», δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.