Survivor trailer 29/5: «Δεν σου αξίζει ο τελικός Άρη» - "Πλακώνονται" Μαρτίκας και Σοϊλέδης

Στα "άκρα" οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 29/5: «Δεν σου αξίζει ο τελικός Άρη» -

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε αύριο, Κυριακή 29/5 και για ακόμη μια φορά αναμένεται να δούμε πολλές εντάσεις και καυγάδες, με τους παίκτες όπως φαίνεται να έχουν φτάσει στο... αμήν τους!

Μια πηγή... αρνητικής ενέργειες έφυγε από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και φυσικά αναφερόμαστε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος 9 στις 10 φορές ήταν ο πρωταγωνιστής των καυγάδων.

Ο κομμωτής ωστόσο αποχώρησε και μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής 27/5 επέστρεψε στην Ελλάδα πιο ανανεωμένος και μαυρισμένος από ποτέ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο). Ωστόσο, δεν επανήλθε η ηρεμία, αλλά το αντίθετο, μιας και οι ίντριγκες στο παιχνίδι καλά κρατούν.

Ένα δίδυμο που δεν χορταίνει να τσακώνεται είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι βρίσκονται στα μαχαίρια και όσο περνάει ο καιρός, τόσο χειροτερεύουν οι σχέσεις τους.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο για το αυριανό επεισόδιο, οι δυο άντρες φαίνεται να έχουν πια αγανακτήσει. Μάλιστα, ο Σπύρος ακούγεται να λέει πως δεν αξίζει στον Άρη ο τελικός, πως πλέον του επιτίθεται γιατί τον φοβάται και πως κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σπιλώσει το όνομά του.

Πάμε τώρα στον αγώνα... Τούρκοι και Έλληνες παίζουν για ακόμη μια φορά μαζί, με τους νικητές να πηγαίνουν ταξίδι στο πανέμορφο Μεξικό! Όλοι φυσικά ρίχνονται στον αγώνα, ενώ έπειτα βλέπουμε να ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι μεταξύ τους, αλλά αυτή τη φορά ποδοσφαιρικό!

Το αυριανό 29/5 trailer του Survivor 5