Survivor 5 - έκτακτο: «Αν συνεχίσει έτσι...» - Απειλούν με αποχώρηση λόγω της Ασημίνας! Τι συνέβη

Τα πάνω κάτω στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - έκτακτο: «Αν συνεχίσει έτσι...» - Απειλούν με αποχώρηση λόγω της Ασημίνας! Τι συνέβη

Το Survivor 5 φτάνει στην ολοκλήρωσή του δειλά δειλά και, με πάνω από πέντε μήνες να έχουν περάσει για τους πρώτους παίκτες, που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης κι έχουν μείνει έως σήμερα, κάτι που σημαίνει πως σε κάποιο βαθμό είναι λογικό τα νεύρα να παραμένουν... τεντωμένα.

Κάθε παίκτης έχει το δικό του τρόπο, άλλωστε, να αντιμετωπίζει καταστάσεις, αν και το φετινό παιχνίδι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε επίπεδο ίντριγκας και επιθετικότητας μεταξύ τους, έχοντας φτάσει σε στιγμές μέχρι και στη σωματική επαφή, που θεωρητικά απαγορεύεται, αλλά προς το παρόν μονάχα ο Γιώργος Κατσαούνης έχει τιμωρηθεί.

Πολλές φορές, λοιπόν, η συμπεριφορά ενός παίκτη μπορεί να ενοχλήσει τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα αργότερα να πνέουν τα μένεα εναντίον του, άλλες φορές έχοντας δίκιο και άλλες υπερβάλλοντας. Το... ρολόι γυρίζει πολλάκις μεταξύ τους και τα «πυρά» κάθε φορά πέφτουν σε άλλο παίκτη, κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ζητά απλά μια αφορμή.

Αυτή την φορά, οι παίκτες έχουν γίνει έξαλλοι με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας επέδειξε μια συμπεριφορά, που παρεξηγήθηκε στον αγώνα με τους Τούρκους All Stars, με την ίδια να πανηγυρίζει που πήγε στο Κουρασάο και να υπόσχεται μόνο νίκες για τα χρώματα, που εκπροσωπεί, αλλά στην κόκκινη ομάδα καθόλου δεν άρεσε αυτή η συμπεριφορά, πετώντας «καρφιά» μόλις γύρισαν στην παραλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο (29/5)... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr