Survivor 5 - spoiler 29/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και πάει Μεξικό

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - spoiler 29/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και πάει Μεξικό

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 29/5 και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει το όνομα της ομάδας που νικάει το έπαθλο.

Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του για αυτό και οι παίκτες επιτέλους έχουν την ευκαιρία να διεκδικούν τεράστια έπαθλα, τα οποία σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τις 2 ομάδες να αγωνίζονται παρέα με τους Τούρκους All Star και να πηγαίνουν όλοι μαζί σε εξωτικά μέρη, με τελευταίο το Κουρασάο, μια νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας και αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

Αξιοζήλευτο όμως είναι και το ταξίδι που θα κερδίσουν αύριο, μιας και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πανέμορφο Μεξικό, με τους παίκτες την ώρα που τους το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός να ουρλιάζουν κυριολεκτικά από την χαρά τους!

Ποια ομάδα νικάει το ταξίδι στο Μεξικό

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που καταφέρνει να νικήσει το ταξίδι στο Μεξικό είναι η... Μπλε, οι οποίοι φαίνονται πως έχουν αρκετή θέληση αλλά και τύχη όποτε αγωνίζονται για ταξίδια, μιας και αυτοί πάλι αυτοί που πήγαν στο Κουρασάο.