Survivor 5: Είδε κάμερα και "εξαφανίστηκε" ο Γιώργος Κατσαούνης

Όπου φύγει φύγει...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Είδε κάμερα και

Πλέον ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα μετά από την αποβολή του από το Survivor 5 καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο παρά την θέλησή του να μείνει κι άλλο στο ριάλιτι επιβίωσης, (Δείτε εδώ πως τον υποδέχτηκαν στην Ελλάδα).

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στην ρουτίνα του και πάλι μιας και η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τον "τσάκωσε" στην Πλάκα αλλά εκείνος… μόλις είδε την κάμερα εξαφανίστηκε για τα καλά.

Μάλιστα, ο ίδιος φάνηκε να αιφνιδιάστηκε μιας και εκείνη την στιγμή που τον πέτυχε η κάμερα έτρωγε ένα κρουασάν. Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γεια σας! Διαβάζω… Δεν μπορώ να σας πω πως είμαι, αλλά καλά είμαι. Νιώθω γαλήνιος τώρα που έχω φύγει από το Survivor. Όλοι θα φύγουν, δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Η κάμερα του Open Weekend "τσάκωσε" τον Τσακατσούκα στο κέντρο της Αθήνας

Survivor 5 - έκτακτο: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Κατσαούνης;

Μπορεί ο Γιώργος Κατσαούνης να έφυγε κακήν κακώς από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο φέτος, όμως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει εξαιρετική σχέση. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αφού και ο Γιώργος ήθελε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και ο Τούρκος βγήκε από την άσχημη θέση. Όμως ο Γιώργος Κατσαούνης είναι μια από τις επιλογές του Ατζούν για το Survivor All Star.

Είναι γνωστό πως την επόμενη χρονιά ο Ατζούν θέλει να διοργανώσει το Survivor All Star με Έλληνες παίκτες, που θα αφορά παιδιά που πήραν μέρος και στα πέντε Survivor, από το 2017 μέχρι και σήμερα! Η αλήθεια είναι πως το Survivor All Star δεν παίρνει άλλη αναβολή καθώς παίκτες που πήραν μέρος στο Survivor 1, το 2017, μεγαλώνουν αρκετά και δεν θα μπορούν αργότερα να δώσουν το παρόν.

Πάντως από το τελευταίο Survivor ο Ατζούν θέλει τον Γιώργο Κατσαούνη μέσα αφού...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr