Survivor 5: Μαρτίκας κατά του Σοϊλέδη - «Δεν του αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί είναι ψεύτικος»

«Θα πατήσεις επί πτωμάτων»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Μαρτίκας κατά του Σοϊλέδη - «Δεν του αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί είναι ψεύτικος»

Το φετινό Survivor 5 έχει αποδείξει πως είναι το ριάλιτι των ανατροπών μιας και ο αποψινός (29/5) αγώνας επάθλου ήταν επεισοδιακός καθώς τόσο η Μπλε ομάδα όσο και η Κόκκινη τα έδωσαν όλα για όλα προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που ήταν ένα ταξίδι έως το Μεξικό.

Ωστόσο, μετά την νίκη της Μπλε ομάδας οι έξαλλοι πανηγυρισμοί δεν έλειψαν, κάτι που όπως φάνηκε στην συνέχεια ενόχλησε αρκετά τους υπόλοιπους παίκτες που αναγκάστηκαν να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι λοιπόν, όταν οι παίκτες γύρισαν πίσω δεν δίστασαν να σχολιάσουν την συμπεριφορά της Βρισηίδας , αλλά και του Άρη απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος δεν έπαιξε μετά από την εντολή γιατρού.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έκανε ήταν τραγικό και δεν θέλω να το σχολιάσω και πολύ. Δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως είμαι και αν νιώθω καλύτερα. Όχι ότι το περίμενα, γιατί πλέον κατάλαβα τον χαρακτήρα της. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να πάει εκείνη στο Μεξικό και να μείνω εγώ πίσω. Όσον αφορά τον Άρη, πιστεύω ότι δεν του αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί είναι ψεύτικος».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα στο Survvior 5

Ποια Βρισηίδα; Ο Μαρτίκας έβαλε στο μάτι νέα παίκτρια - Η στρατηγική του αποκαλύφθηκε!

Οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 είναι καταιγιστικές σε κάθε επεισόδια μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών αλλάζουν μέρα με την ημέρα. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο επίκεντρο η σχέση της Βρισηίδας και του Μαρτίκα καθώς τόσο οι συμπαίκτες τους όσο και οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ δεν περίμεναν με τίποτα ότι οι δυο τους θα ερχόντουσαν τόσο κοντά.

Μάλιστα, οι δυο τους, έκαναν και δηλώσεις για το μέλλον που σχεδίαζαν μαζί, όταν θα γύριζαν στην Ελλάδα, αλλά το ριάλιτι έχει απόλυτη προτεραιότητα, όπως όλα δείχνουν. Όπως φαίνεται ο Μαρτίκας είναι από τους πρώτους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης που πάει με βάση την στρατηγική. Άρα, όπως θα δείξει και στην συνέχεια ο ίδιος έχει ρίξει και αλλού τα «δίχτυα» του σε μια συμπαίκτριά τους εντυπωσιακή. Πιο συγκεκριμένα... δείτε εδώ την συνέχεια