Survivor 5: ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Νίκος Γιάννης - Κοπάναγε τοίχους σε έξαλλη κατάσταση

Μαζεύονται πολλά νεύρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Νίκος Γιάννης - Κοπάναγε τοίχους σε έξαλλη κατάσταση

Στο σημερινό 30/5 επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε μπλε και κόκκινους να τα δίνουν όλα και να αγωνίζονται σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό να πάρουν τη νίκη στο πρώτο αγώνα ασυλίας τη εβδομάδας (Δείτε εδώ ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη στη νίκη).

Μιας και η νίκη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική σε ένα από τα run είδαμε τον Νίκο Γιάννη να αγωνίζεται πολύ δυνατά αλλά να χάνει από τον Μαρτίκα με αποτέλεσμα να μπορεί να το διαχειριστεί και να αρχίζει να χτυπάει τα χέρια του στους τοίχους.

O εκνευρισμός του Νίκου Γιάννη στο Survivor 5

Πάγωσαν όλοι με την ανακοίνωση του Λιανού

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης survivor 5 έχει χαρίσει μήνες τώρα έντονες στιγμές σε όλο το κοινό, που παρακολουθεί ανελλιπώς τα δρώμενα που εξελίσσονται στον Άγιο Δομίνικο.

Στο σημερινό 30/5 επεισόδιο λίγο πριν αγωνιστούν οι παίκτες στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες θυμίζοντας σε όλους πως το τέλος είναι πολύ κοντά.

Πιο αναλυτικά, τόνισε πως πλέον όποια ομάδα χάνει την ασυλία θα πηγαίνει κανονικά για την ατομική ασυλία. Από τη διαδικασία αυτή και στο εξής θα προστατεύεται μόνο ο παίκτης, που θα παίρνει το τοτέμ και οι υπόλοιποι όλοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.