Survivor 5: Τα έβγαλε όλα στην φόρα ο Ανδρέας Ματθαιακάκης - Η φωτογραφία που "καίει" την Ασημίνα

«Για 2,5 μήνες...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Τα έβγαλε όλα στην φόρα ο Ανδρέας Ματθαιακάκης - Η φωτογραφία που

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου προχώρησε πριν μερικές ώρες ο πρώην συμπαίκτης της στο Survivor 5, Ανδρέας Ματθαιακάκης, με αφορμή το ξέσπασμά της στο χθεσινό 30/5 επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας άφησε να εννοηθεί πως η νεαρή ποδοσφαιρίστρια είχε ξεκάθαρα επικοινωνία με την Ελλάδα, ενώ μάλιστα πριν λίγο καιρό οι φήμες αλλά και ο ίδιος την ήθελαν να είχε συλληφθεί με τηλέφωνο στον Άγιο Δομίνικο, με την παραγωγή βέβαια να μένει... αμέτοχη.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ανδρέας, έκανε λόγο για τις... κωλοτούμπες της Ασημίνας και την απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς της.

Η ανάρτηση όλο νόημα του Ανδρέα για την Ασημίνα

Η ανάρτηση όλο νόημα του Ανδρέα για την Ασημίνα

Τι θα δούμε απόψε 31/5 στο Survivor 5

Τρίτη ημέρα Survivor 5 σήμερα Τρίτη 31/5 και δεύτερη για την ασυλία της εβδομάδας. Μπλε και Κόκκινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να την κερδίσουν καθώς η παραμονή τους στο παιχνίδι σημαίνει και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό και την απόκτηση των 100.000 ευρώ.

Χθες 30/5 την πρώτη ασυλία της εβδομάδας την κέρδισαν οι Μπλε με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να βγάλουν παμψηφεί πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε ποιος κέρδισε την ατομική) που είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης όσον αφορά τους άνδρες.

Σήμερα λοιπόν, θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία που είναι και η πιο κρίσιμη, καθώς οι Μπλε δεν θέλουν να βγάλουν υποψήφιο δικό τους παίκτη, ενώ οι Κόκκινοι δεν θέλουν να βγάλουν και δεύτερο...

Στο επεισόδιο θα δούμε για ακόμη μια φορά τον Σπύρο και τον Άρη Σοϊλέδη να πετάει ο ένα καρφιά στον άλλον, με τον πρώτο να μιλάει πολύ σκληρά. Από την άλλη ο Ταλάντσεβ δηλώνει στην κάμερα πως σε αυτό το παιχνίδι κανείς δεν θεωρείται φίλος σου.

Στο αγώνισμα κάποιοι παίκτες θα τα βρουν πολύ σκούρα καθώς δεν θα μπορέσουν να βρουν τον στόχο... Αυτή την φορά δεν θα θέλει τύχη αλλά πολύ καλό σημάδι. Όσον αφορά τον στίβο μάχης θα είναι πολύ κουραστικός με μεγάλα εμπόδια και δύσκολα.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση που θα είναι "βόμβα", αφού εκτός του Σπύρου όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πολύ δυνατοί.