Survivor 5: Ο Σοϊλέδης ετοιμάζει ακραίο σχέδιο εξόντωσης Μαρτίκα - «Θα τιμωρηθεί...»

«Φτάνει πια αυτό το πράγμα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Σοϊλέδης ετοιμάζει ακραίο σχέδιο εξόντωσης Μαρτίκα - «Θα τιμωρηθεί...»

O Άρης Σοϊλέδης είναι ένας παίκτης, που έχει αποδείξει μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5 πως δε ''μασάει'' τα λόγια του και το ίδιο έκανε και στο επεισόδιο της Τρίτης 31/5 αδειάζοντας φανερά τον Μαρτίκα.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο φαρμακοποιός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση (Δείτε ποιος άλλος παίκτης θα μπει σε υποψηφιότητα μαζί του) και δηλώνει πως είναι έτοιμος να φύγει αυτή τη φορά. Ο Σοϊλέδης όμως επειδή δεν πείθεται από τα λόγια του ανακοίνωσε πως θα αυτοπροταθεί αν ψηφιστεί σε περίπτωση, που χάσει η ομάδα του, με σκοπό να τον εξοντώσει.

Ο Άρης Σοϊλέδης θέλει να εξοντώσει τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5

O Mαρτίκας είναι για 10η φορά υποψήφιος και άρχιζε να τάζει έργα στο Κερατσίνι, που μεγάλωσε

Το βράδυ της Τρίτης 31/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο για το Survivor 5 οι πρώτες δηλώσεις - καρφιά έπεσαν στο τραπέζι, με πρώτο και καλύτερο τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κάλπη των κόκκινων.

Ο παίκτης λοιπόν μιας και είναι για 10η φορά σε φάση να αποχωρήσει έκανε μια προσωπική δήλωση κάνοντας μια φανερή επίκληση στο συναίσθημα των ανθρώπων από την περιοχή, όπου και μεγάλωσε στην Αθήνα, στο Κερατσίνι. Δε δίστασε να τάξει σε ανθρώπους της περιοχής, που έχουν ανάγκη, πως βγαίνοντας θα τους φροντίσει.