Survivor 5: Τα έδωσαν όλα αλλά... - Η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Θα πάνε παρατηρητές στο συμβούλιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα έδωσαν όλα αλλά... - Η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Την Τρίτη 31/5 σε άλλο ένα επεισόδιο Survivor 5 είδαμε τους 10 εναπομείναντες παίκτες να αγωνίζονται για να πάρουν τη δεύτερη ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς νωρίτερα για δεύτερη σερί ημέρα, η ομάδα των μπλε τα πήγαν καλύτερα και έτσι είναι ασφαλείς και θα πάνε στην καλύβα τους δικαιωμένοι.

Η ομάδα που έχασε τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5

Βγαίνει με τον Μαρτίκα στον τάκο! Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σε πολύ δύσκολη θέση ήρθαν οι Κόκκινοι αυτή την εβδομάδα, καθώς η ομάδα τους έχασε και τις δυο ασυλίες του Survivor 5. Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού βγήκε υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ σήμερα μετά την ήττα τους στο αγώνισμα, θα ψηφίσουν και τον δεύτερο παίκτη.

O φαρμακοποιός μάλιστα, έδωσε ρεσιτάλ στο συμβούλιο αφού κατέκραξε, Ασημίνα, Άρη και την πρώην αγαπημένη του Βρισηίδα. Οι αντίπαλοι του μάλιστα, δεν δίστασαν να πουν πως όλο αυτό το κάνει για να μείνει στο παιχνίδι....

Ότι και να πει ωστόσο, η ομάδα του θα χάσει κάποιον παίκτη της. Μετά λοιπόν το δύσκολο αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, οι Κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο με τις δάδες στο χέρι (δείτε το trailer)