Καστανομάλλα και φουλ γυμνασμένη - Πως είναι σήμερα η Μελίνα Μεταξά από το Survivor 2

Είχε αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη παίκτρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καστανομάλλα και φουλ γυμνασμένη - Πως είναι σήμερα η Μελίνα Μεταξά από το Survivor 2

Θυμάστε την Μελίνα Μεταξά από τον δεύτερο κύκλο του Survivor; Ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο παιχνίδι και την σύγκριναν με την Κατερίνα Δαλάκα με την οποία ήταν στις αντίπαλες ομάδες. Μπλε και Κόκκινη αντίστοιχα.

Έχει ασχοληθεί με όλων των ειδών τα αθλήματα, καθώς πρόκειται για ένα αεικίνητο άτομο, που αποκλείεται να σταματήσει να αθλείται! Ασχολείται με την ενόργανη, τον στίβο, το έπαθλο, breakdance, cheerleading, το τραμπολίνο, mma, brazilian jiu jitsu, callisthenics και άλλα. Η χορεύτρια είναι από όλες τις απόψεις μία από τις παίκτριες που έχουν μείνει στην μνήμη του κόσμου.

Πως είναι σήμερα η Μελίνα Μεταξά του Survivor 2

Όπως μπορεί να δει κανείς από το προφίλ της στο Instagram, η Μελίνα διατηρεί το καλογυμνασμένο σώμα της με τους κοιλιακούς και τα μπράτσα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το χρώμα των μαλλιών της αφού τα έχει ανοίξει στο καστανό.

Πιο πρόσφατη εμφάνιση της στην τηλεόραση ήταν τον Απρίλιο του 2021 στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” όπου δεν δίστασε να βγάλει στην φόρα γεγονότα που δεν γνωρίζαμε για το Survivor.

Το βιογραφικό της Μελίνας Μεταξά

Η Κύπρια πρώην παίκτρια των Μαχητών έχει σπουδάσει γυμναστική. Η Μελίνα κατάγεται από την Κύπρο και είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής γυμναστών και σχολής ναυαγοσωστικής. Εργάζεται σε γυμναστήριο.

Η ενόργανη, ο στίβος, το έπταθλο, breakdance, cheerleading, το τραμπολίνο, mma, brazilian jiu jitsu, callisthenics είναι μερικά από ότι έχει κάνει ως τώρα.. υπήρξε cheerleader στο μπάσκετ του Ολυμπιακού για επτά χρόνια. Επίσης έχει κάνει extreme sports και συγκεκριμένα bungee.

Στο τρέιλερ της παρουσίαση της για το Survivor 2018 είχε δηλώσει: “Ο πρωταθλητισμός και ο χορός είναι μέσα στη ζωή μου. Θα τους σκίσω στα αγωνίσματα και θα τους χορέψω στο ταψί”.

Survivor Μελίνα Μεταξά

Στο βίντεο με τους παίκτες που παρουσίασε η εκπομπή, η Μελίνα είχε πει για την απόφαση της να πάει στο παιχνίδι: “Δεν ήτανε δύσκολο να πάρω την απόφαση για να πάω στο Survivor, δεν έχει πολύ διαφορά με αυτό που ζω στην καθημερινότητα μου” και συνέχισε:

“Νομίζω θα μπορώ να εγκλιματιστώ πολύ εύκολα και θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη εκεί”. Επίσης είπε για το στόχο της στο παιχνίδι επιβίωσης: “Ο στόχος μου μέσα από το Survivor είναι να ζήσω το κάθε δευτερόλεπτο, την κάθε στιγμή σαν ένα όνειρο”.

Τι σημαίνει για εκείνη το Survivor; “Survivor για μένα σημαίνει επιβίωση σαν κάποια άλλη εποχή.. όταν ο κόσμος δεν είχε όλες αυτές τις ευκολίες που έχουμε τώρα.. κάπως έτσι” δήλωσε και συνεχίζει: “Φεύγοντας για το Survivor, φεύγοντας από την Ελλάδα, νιώθω απεριόριστη ευτυχία και χαρά που θα ξεκινήσει ένα παραμύθι” και καταλήγει λέγοντας για τους αντιπάλους της: “Ελπίζω οι αντίπαλοί μου να είναι έτοιμοι για την τρέλα μου”.