Survivor 5: Έδωσε χαιρετίσματα από όλους εκτός από... - Η επικοινωνία του Σοϊλέδη με τη μητέρα του

Καταλάθος ή επίτηδες;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Έδωσε χαιρετίσματα από όλους εκτός από... - Η επικοινωνία του Σοϊλέδη με τη μητέρα του

Το βράδυ της Τετάρτης 1/6 προβλήθηκε ένα πολύ σημαντικό επεισόδιο για το Survivor 5 μιας και η ομάδα των μπλε κερδίζοντας 8/6 κατάφερε να μιλήσει για τελευταία φορά στο παιχνίδι με την οικογένεια τους. Οι παίκτες απόλαυσαν για λίγα λεπτά βιντεοκλήση με συγγενικά τους πρόσωπα και όλες ήταν πολύ συγκινητικές.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν η κυρία Ευδοξία, η μητέρα του Άρη Σοϊλέδη, η οποία με πολύ χαρά έδωσε θετική ενέργεια στον γιο της. Εκείνος την άκουγε με δάκρυα στα μάτια και της μιλούσε με λόγια αγάπης. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι πως στα χαιρετίσματα που έστειλε η γυναίκα δεν συμπεριέλαβε την Μαρία Αντωνά. Σε κάθε περίπτωση, η πιο πιθανή εξήγηση είναι πως θα την ξέχασε πάνω στη χαρά της με τον χρόνο να την πιέζει.

Η επικοινωνία του Άρη Σοϊλέδη με την μητέρα του στο Survivor 5

H Ασημίνα μίλησε με την περιβόητη γιαγιά Ασήμω μετά από 5 μήνες

Στο 1/6 επεισόδιο του Survivor 5 οι τελευταίοι 10 παίκτες τα έδωσαν πραγματικά όλα και χάρισαν έναν μοναδικό αγώνα στο κοινό, με απώτερο σκοπό να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας. Με τελικό σκορ 8/6 οι μπλε πήραν ξανά τη νίκη και πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μεταξύ των πολύ συγκινητικών επικοινωνιών, ξεχώρισε αυτή της Ασημίνας με τη γιαγιά της, από την οποία έχει πάρει και το όνομά της. Να θυμίσουμε εδώ πως η αδυναμία της αυτή φάνηκε από την στιγμή, που της ανακοινώθηκε πως αν κερδίσει η ομάδα της θα την δει μετά από 160 ημέρες.