Survivor 5: Στα λόγια του έρχεται η Στέλλα Aνδρεάδου - «Όπως είχε πει και ο Τριαντάφυλλος...»

Τα είχε πει ο Ντάφυ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Στα λόγια του έρχεται η Στέλλα Aνδρεάδου - «Όπως είχε πει και ο Τριαντάφυλλος...»

Οι εξελίξεις για το φετινό Survivor 5 δεν έχουν τελειωμό και ειδικά τώρα, που φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του παιχνιδιού βλέπουμε να γίνονται και να ακούγονται πολλά. Η δήλωση, που μας ''κούφανε'' λιγάκι στο επεισόδιο της Πέμπτης 2/6 προήλθε από την Στέλλα Ανδρεάδου, που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση.

Η παίκτρια κάνοντας δηλώσεις λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη, που θα φύγει ( Δείτε εδώ ποιος ή ποια θα είναι) έφερε στη μνήμη της όλα όσα έχει περάσει κατά την παραμονή της στο παιχνίδι και κατέληξε σε μια φράση του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4.

Η Στέλλα Ανδρέαδου χρησιμοποίησε φράση του Τριαντάφυλλου στο Survivor 5

«Όπως είχε πει και ο Τριαντάφυλλος το Survivor είναι ένα πανεπιστήμιο».

Η ομάδα που κερδίζει το αποψινό αγώνισμα επάθλου

Το Survivor 5 επιστρέφει (2/6) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο είναι εξαιρετικά τεταμένη και το Youweekly.gr έχει το spoiler για την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες (δείτε το εδώ), οι διαγωνιζόμενοι περιμένουν πώς και πώς να γίνει η ένωση προκειμένου να φτάσουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο (δείτε εδώ πότε θα γίνουν ημιτελικός και τελικός).

Οι εντάσεις φυσικά και συνεχίζονται με την Βρισηίδα να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο κέντρο των εξελίξεων. Η νεαρή παίκτρια της Μπλε ομάδας τα έχει βάλει ανοιχτά με τους Κόκκινους και μάλιστα τονίζει πως καλά θα κάνουν να μην μπλέξουν μαζί της.