Survivor 5: Σοφιάνα για Σοϊλέδη - «Δεν έχει έπαρση όπως τον παρουσιάζουν»

Τον υποστήριξε δημόσια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σοφιάνα για Σοϊλέδη - «Δεν έχει έπαρση όπως τον παρουσιάζουν»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) μέσα από την εκπομπή «Love it» προβλήθηκαν πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής η Στέλλα Ανδρεάδου μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η ίδια δεν δίστασε να ρίξει τα "καρφιά" της στους συμπαίκτες της μιας και χαρακτήρισε την Μαίη πονηρή.

Από την άλλη, η Σοφιάνα Αβραμάκη μίλησε επίσης ζωντανά όπου δεν δίστασε να αναφερθεί για τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας. Μεταξύ άλλων, η ίδια θέλησε να υποστηρίξει τόσο την Μαίη όσο και τον Άρη Σοϊλέδη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τώρα τι έχουν πει οι υπόλοιποι που έχουν βγει, η αλήθεια είναι δεν έχω καταφέρει να δω και όλες τους τις συνεντεύξεις. Εγώ δεν θα έλεγα ότι ο Άρης έχει τέτοια έπαρση και στον βαθμό που το παρουσιάζουν».

Οι δηλώσεις της Σοφιάνας Αβραμάκη για το Survivor 5

Δεν μπορούσε να αντέξει την βρώμα τους - Η αποκάλυψη της Σοφιάνας για τους παίκτες που μύριζαν

Η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα το πρωί της Τρίτης 24/5. Η φυσικοθεραπεύτρια, μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 5, ενώ δεν δίστασε να κράξει άσχημα τον Τάκη Καραγκούνια λόγω του χαρακτήρα του μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων όμως, η Σοφιάννα αναφέρθηκε στο θέμα της απλυσιάς έπειτα από σχετική ερώτηση και αποκάλυψε πως δυο παίκτες μέσα στο παιχνίδι μύριζαν πολύ έντονα με την βρώμα να μην αντέχετε.

Μη θέλοντας να τους φέρει σε δύσκολη θέση, η Σοφιάνα δεν είπε ονόματα, ωστόσο, η Μαρία Αντώνα είπε πως ο ένας που έχει αποχωρήσει άνηκε στην Κόκκινη ομάδα.

«Το κομμάτι της απλυσιάς είναι ζόρι, είναι ο πρώτος καιρός. Είναι μέχρι να φύγουν όλες οι τοξίνες; Μετά ή δεν μυρίζει ή σταματήσαμε εμείς και συνηθίσαμε. Υπάρχουν ένα - δύο άτομα που μυρίζουν πολύ», είπε μεταξύ άλλων λέγοντας στη συνέχεια πως ο άλλος είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι.