Την έδειξε στην κάμερα - Το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Η τρυφερή εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την έδειξε στην κάμερα - Το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 6/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο γνωστός κομμωτής μας σύστησε το κορίτσι του, την σκυλίτσα του ενώ αναφέρθηκε και στην ηλικία του, το ίδιο όμως και στην ερώτηση που του έκανε η Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε ότι βρήκε το σκυλάκι του πριν 5 χρόνια στην Μύκονο παρατημένο και σε πολύ άσχημη κατάσταση και πως νιώθει ευλογημένος που το έχει και πλέον είναι καλά. Όσον αφορά τα κιλά του, είπε πως πριν μπει στο Survivor πήρε 11 κιλά και συνολικά έχασε 12 και πως τώρα είναι στην φάση που γυμνάζεται ξανά προκειμένου να επανέλθουν οι.. κοιλιακοί του.

Μάλιστα, τόνισε πως είναι πράγματι 37 χρονών και πως δεν θα έπρεπε να γίνει η ηλικία του πρώτο θέμα συζήτησης παντού.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την σκυλίτσα και την ηλικία του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται πρόσφατα

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it” το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή του). Ο πολυσυζητημένος πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την επικοινωνία που είχε με την σύντροφο του Άρη και την έπαρση που έχει ο παίκτης των Μπλε ενώ αποκάλυψε κι ακόμη ένα περιστατικό με τον ίδιο και τη Σοφιάνα Αβραμάκη στο οποίο τους "προστάτευσε".

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στη συνέχεια: «Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».