Survivor 5: Τα "έχωσε" ο Νίκος Γιάννης στον Άρη Σοϊλέδη - «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα

Στο αποψινό (6/6) επεισόδιο του Survivor 5 λίγο πριν ριχτούν στην "μάχη" οι δυο ομάδες για το αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει η ατομική ασυλία, κάτι που ξάφνιασε για τα καλά τους πάντες.

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει κάποιος. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα…

Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς». Από την άλλη ωστόσο ο Νίκος Γιάννης δεν δίστασε να πετάξει την μπηχτή του μιας και ανέφερε: «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ».

Η μπηχτή του Νίκου Γιάννη στον Άρη Σοϊλέδη στο Survvior 5

«Ο Άρης είχε έπαρση από την αρχή» - Τα καρφιά της Στέλλας για τον Σοϊλέδη

Μόλις λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα η Στέλλα Ανδρεάδου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) βρέθηκε στο πλατό του «Love It». Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ άσκησε και πολύ σκληρή κριτική προς τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν έχω τίποτα με τον Άρη, απλά έλεγα αυτά που έβλεπα μέσα στο Survivor και ο Άρης εναντιωνόταν γιατί δεν του άρεσαν. Έπαρση υπήρχε, ναι. Από την αρχή του παιχνιδιού ο Άρης μπήκε με έπαρση. «Δεν χάνω ποτέ», «έχω τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο», «είμαι πρώτος στα στατιστικά». Έχει κάνει διάφορες τέτοιες δηλώσεις».

«Είναι ωραίο στο Survivor πως, όταν μιλάει ο Σπύρος Μαρτίκας, επικρατεί ησυχία. Κανείς δεν μιλάει από πάνω του. Όλοι καθόμαστε και ακούμε τι έχει να πει» πρόσθεσε η Στέλλα Ανδρεάδου.