Survivor 5: "Καυτό" ατύχημα για τον Άρη Σοϊλέδη - Παραλίγο να τσακωθεί με τον Τάλα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Ο σημερινός (7/6) αγώνας ασυλίας του Survivor 5 συνεχίστηκε μετά το ατύχημα του Σπύρου Μαρτίκα, όμως λίγη ώρα αργότερα ένα άλλο ατύχημα δημιούργησε "σάλο" στον κόσμο που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή στους δέκτες του το παιχνίδι. Ο λόγος για το "καυτό" ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη, του οποίου το σορτσάκι σκίστηκε στο πίσω μέρος.

Αφού αγωνίστηκε ενάντια στον Τάλα, με τον οποίο παραλίγο να διαπληκτιστούν, καθώς ο αντίπαλός του κατάφερε να τον κερδίσει και, φυσικά, ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε. Η "μάχη" ήταν πολύ σκληρή και έτσι ένα κομμάτι από το μαγιό του ίδιου "έφυγε" ακριβώς κάτω από το επίμαχο σημείο του.

Ο παραλίγο τσακωμός του Άρη με τον Τάλα και το "καυτό" ατύχημα του ποδοσφαιριστή

"Κόλαφος" η Βρισηίδα για τον Στάθη Σχίζα

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 για την Τρίτη 7/6 άρχισε κανονικά και η Βρισηίδα ξεκίνησε δυναμικά μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι για τον Στάθη Σχίζα και την απόφασή του να μην διαλέξει τον Άρη Σοϊλέδη στην ομάδα του, γεγονός που συζητήθηκε και στο χθεσινό (6/6) συμβούλιο.

Το μοντέλο, λοιπόν, θεωρεί πως η κίνηση αυτή ήταν στρατηγική και εγωιστική, κυρίως, διότι υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής θα επισκίαζε τον Στάθη και αυτό ακριβώς προσπάθησε να αποφύγει με αυτή του την απόφαση.

Ο ίδιος, όμως, απάντησε με τον τρόπο του στις δηλώσεις αυτές, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να αλλάξει την ομάδα με την οποία έχουν περάσει τόσα, γιατί θα ήταν σαν να τους "πουλάει", την ίδια στιγμή που και οι σχέσεις του με τον Άρη δεν είναι οι καλύτερες.