Survivor 5: «Αντί να μου πεις περαστικά...» - Ο Μαρτίκας "άδειασε" τον Νίκο Γιάννη μπροστά σε όλους

Άρχισε να του φωνάζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Αντί να μου πεις περαστικά...» - Ο Μαρτίκας

Ο σημερινός (7/6) αγώνας του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό. Οι κόκκινοι μετά την νίκη τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος τα έβαλε με τον Νίκο Γιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος θύμωσε με τα λόγια του δεύτερου, καθώς μετά το ατύχημα που είχε στην πίστα ο Σπύρος, ο Νίκος όχι μόνο δεν τον βοήθησε, αλλά χάρηκε κιόλας με την απουσία του και δεν δίστασε να το κρύψει, σύμφωνα με τα λόγια του φαρμακοποιού. Ο αντίπαλος του εξήγησε πως θεώρησε πως με την απουσία του το παιχνίδι ήταν στα ίσα και γι' αυτό μίλησε με αυτόν τον τρόπο.

Ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Γιάννη στο Survivor 5

Το Twitter έκραξε άσχημα τον Άρη Σοϊλέδη για την έπαρσή του

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 δεν έχουν τέλος μιας και οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν μέρα με την μέρα. Όπως έχουμε δει αρκετές φορές το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών μιας και μετά το Σπύρο, ανακοινώθηκε και ο δεύτερος παίκτης ο οποίος θα είναι υποψήφιος.

Από την άλλη, κάποιοι παίκτες εξακολουθούν να απασχολούν ιδιαίτερα λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα. Ανάμεσά τους είναι και ο Άρης Σοϊλέδης μιας και οι χρήστες του Twitter δεν διστάζουν να σχολιάζουν πως ο παίκτης της Μπλε ομάδας έχει έπαρση παρά το γεγονός πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες.