Survivor 5: Στεναχωρημένος δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης - Είναι παράπονο ή στρατηγική;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Στεναχωρημένος δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης - Είναι παράπονο ή στρατηγική;

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατά τη διάρκεια του σημερινού (7/6) αγώνα του Survivor 5 είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάστηκε να απουσιάσει. Στο τέλος, όμως, επέστρεψε και εξήγησε την κατάστασή του και πως ευτυχώς δεν επηρεάστηκε πολύ αρνητικά το σώμα και ο οργανισμός του. Παρόλα αυτά, όταν επέστρεψαν στις καλύβες τους, ο Σοϊλέδης θέλησε να εκφράσει ένα παράπονο σχετικά με αυτό το γεγονός.

Έτσι, ανέφερε πως κάποιος από τους κόκκινους του είπε ότι δεν ενδιαφέρθηκε για τον Σπύρο και αμέσως ο Τάλα έτρεξε να ενημερωθεί, γιατί δεν άκουσε ποτέ κάτι τέτοιο και αν συνέβη θα ήθελε να το ξέρει και να το συζητήσει. Παρόλα αυτά, η κίνηση του Άρη θα μπορούσε να θεωρηθεί και στρατηγική, ως τρόπος για να βλάψει την αντίπαλη ομάδα πριν την ψηφοφορία.

Το παράπονο του Άρη Σοϊλέδη

"Καυτό" ατύχημα για τον ποδοσφαιριστή - Παραλίγο να τσακωθεί με τον Τάλα

Ο σημερινός (7/6) αγώνας ασυλίας του Survivor 5 συνεχίστηκε μετά το ατύχημα του Σπύρου Μαρτίκα, όμως λίγη ώρα αργότερα ένα άλλο ατύχημα δημιούργησε "σάλο" στον κόσμο που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή στους δέκτες του το παιχνίδι. Ο λόγος για το "καυτό" ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη, του οποίου το σορτσάκι σκίστηκε στο πίσω μέρος.

Αφού αγωνίστηκε ενάντια στον Τάλα, με τον οποίο παραλίγο να διαπληκτιστούν, καθώς ο αντίπαλός του κατάφερε να τον κερδίσει και, φυσικά, ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε. Η "μάχη" ήταν πολύ σκληρή και έτσι ένα κομμάτι από το μαγιό του ίδιου "έφυγε" ακριβώς κάτω από το επίμαχο σημείο του.