Survivor 5: «Δεν ήρθε να δει αν ζω ή αν πέθανα» - Ο Μαρτίκας "κατακεραύνωσε" την Βρισηίδα για την στάση της

Μεγάλο παράπονο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν ήρθε να δει αν ζω ή αν πέθανα» - Ο Μαρτίκας

Μετά το τέλος του σημερινού (7/6) αγώνα ασυλίας του Survivor 5 και την "επίθεση" κατά της Βρισηίδας από την ίδια της την ομάδα, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου το μοντέλο δέχθηκε άλλη μία μικρή "επίθεση" από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης και η Βρισηίδα ήταν η μόνη που δεν πήγε να δει πως ήταν.

Αυτό βρήκε ως αφορμή για να εκφράσει το παράπονό του, όμως η ίδια του εξήγησε πως μόλις είχε τελειώσει το run της και δεν ήταν σε θέση ούτε να περπατήσει, όμως αμέσως ρώτησε τους συμπαίκτες της για την κατάστασή του όταν εκείνοι επέστρεψαν στον πάγκο τους.

Τα αιχμηρά λόγια του Μαρτίκα προς την Βρισηίδα στο Survivor 5

Στεναχωρημένος δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης - Είναι παράπονο ή στρατηγική;

Ο Σπύρος Μαρτίκας, όπως αναφέρθηκε ήδη, κατά τη διάρκεια του σημερινού (7/6) αγώνα του Survivor 5 είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάστηκε να απουσιάσει. Στο τέλος, όμως, επέστρεψε και εξήγησε την κατάστασή του και πως ευτυχώς δεν επηρεάστηκε πολύ αρνητικά το σώμα και ο οργανισμός του. Παρόλα αυτά, όταν επέστρεψαν στις καλύβες τους, ο Σοϊλέδης θέλησε να εκφράσει ένα παράπονο σχετικά με αυτό το γεγονός.

Έτσι, ανέφερε πως κάποιος από τους κόκκινους του είπε ότι δεν ενδιαφέρθηκε για τον Σπύρο και αμέσως ο Τάλα έτρεξε να ενημερωθεί, γιατί δεν άκουσε ποτέ κάτι τέτοιο και αν συνέβη θα ήθελε να το ξέρει και να το συζητήσει. Παρόλα αυτά, η κίνηση του Άρη θα μπορούσε να θεωρηθεί και στρατηγική, ως τρόπος για να βλάψει την αντίπαλη ομάδα πριν την ψηφοφορία.