Survivor 5: Δεν θυμόταν ούτε το όνομά του - "Τα έχασε" ο Τάλα με τον Μαρτίκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Δεν θυμόταν ούτε το όνομά του -

Μετά το "κράξιμο" που έριξε η Ασημίνα στον Μαρτίκα στην αρχή του σημερινού 8/6 επεισοδίου του Survivor 5, ο ίδιος θέλησε να κάνει μία μικρή πλάκα στους συμπαίκτες, αλλά και στους αντιπάλους του, για να αλλάξει λίγο η αρνητική διάθεση στο νησί. Είχε, μάλιστα, την τέλεια αφορμή, καθώς χθες (7/6) τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Έτσι, άρχισε να προσποιείται πως δεν θυμάται που βρίσκεται ούτε ποιος είναι και για ποιον λόγο είναι εκεί και αμέσως όλοι έτρεξαν γύρω του για να δουν τι συμβαίνει. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε τον συσχετισμό με τον τραυματισμό που είχε προηγηθεί και τρόμαξε για τα καλά για την κατάσταση του φίλου του.

Η φάρσα του Μαρτίκα στους συμπαίκτες του στο Survivor 5

Το πρώην ζεύγος μαζί στον τάκο

Το σημερινό (8/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε και όσο το κοινό είναι στην αναμονή για να δει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα βγει στον τάκο -εμείς, βέβαια, ξέρουμε- οι παίκτες άρχισαν να συζητούν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 7/6 συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, η Βρισηίδα βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, είναι μαζί της υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι κάτι που το θεωρεί τραγική ειρωνεία. Ποιος να φανταζόταν πως αντί να μείνουν και να είναι μαζί στον Άγιο Δομίνικο, κινδυνεύουν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη χωριστά.