Survivor 5: «Σε περιμένω...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Παπαδοπούλου για την αποχώρηση της Βρισηίδας

Στο πλευρό της φίλης της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σε περιμένω...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Παπαδοπούλου για την αποχώρηση της Βρισηίδας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (9/6) από τo Survivor 5 και έτσι η καλή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor 5 έγιναν πολύ γρήγορα φίλες μέσα στο παιχνίδι και μέχρι και την αποχώρηση της Ευρυδίκης ήταν αχώριστες. Μάλιστα τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η σχεδιάστρια κοσμημάτων φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, η Βρισηίδα «κατέρρευσε» (δείτε εδώ το περιστατικό).

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Κάπως έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη Βρισηίδα και έγραψε: «Σε περιμένω αγάπη μου». Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο φίλες έχουν πολλά να πουν, μόλις γυρίσει στην Ελλάδα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανάρτηση για Βρισηίδα

«Θα τον βρω έξω τον Σπύρο και θα γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας»

Μετά την νίκη των μπλε στο χθεσινό (9/6) επεισόδιο, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία και συζήτησαν μεταξύ τους όλα όσα συνέβησαν, ωστόσο η Βρισηίδα προχώρησε κάποιες προσωπικές δηλώσεις στην κάμερα του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν τον Μαρτίκα, ενώ έχει άλλες βλέψεις για εκείνον, καθώς σκέφτεται πως μπορεί να τον βρει στα πάτρια εδάφη και το ειδύλλιό τους να ξαναφουντώσει.

Ο Σπύρος, από την άλλη πλευρά, νιώθει πως ο κλοιός σφίγγει και πως αυτές είναι οι τελευταίες του στιγμές στο παιχνίδι. Οι παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά κυρίως της κόκκινης, θεωρούν πως είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει και ήδη των αποχαιρετούσαν.