Survivor 5 trailer 12/5: «Έχω να σας κάνω μια ανακοίνωση» - Όλα αλλάζουν από δω κι μπρος! Σε σοκ οι παίκτες

Τι θα συμβεί στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 trailer 12/5: «Έχω να σας κάνω μια ανακοίνωση» - Όλα αλλάζουν από δω κι μπρος! Σε σοκ οι παίκτες

Ένα ολοκαίνουργο επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 12/6, με το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα να είναι για ακόμη μια φορά πολλά υποσχόμενο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 9/6 είδαμε να αποχωρεί τελικά από το παιχνίδι η Βρισηίδα (δείτε εδώ με πόσα λεφτά επιστρέφει), κάτι που προκάλεσε μεγάλο σοκ, μιας και ήταν πολύ καλή αγωνιστικά, ωστόσο πολλές φορές ήταν η πρωταγωνίστρια πολλών καυγάδων και εντάσεων, για αυτό και οι συμπαίκτες της την έβγαλαν στον τάκο.

Η αποχώρησή της όμως έφερε και χαρά σε μερικούς συμπαίκτες της αλλά και θλίψη, ειδικότερα στην Ασημίνα που ήταν πολύ καλή της φίλη αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο και τα ξανά βρήκε.

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η Ασημίνα ξεσπά σε κλάματα αναφερόμενη στην Βρισηίδα, ενώ ο Σπύρος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση που την ψήφισε η ομάδα της και την έδιωξε ουσιαστικά από το παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στις 2 ομάδες λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού πως όλα αλλάζουν, μιας και το παιχνίδι γίνεται ατομικό, μόνο όμως όσον αφορά τις ασυλίες, κάτι που περίμεναν πως και πως όλοι οι εναπομείναντες παίκτες.

Το 12/6 trailer του Survivor 5