Survivor 5: «Όλα ήταν πολύ δύσκολα» - Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα της Βρισηίδας μετά από την αποχώρησή της

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Όλα ήταν πολύ δύσκολα» - Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα της Βρισηίδας μετά από την αποχώρησή της

Το απόγευμα της Κυριακής (12/6) η Βρισηίδα Ανδριώτου επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 καθώς ήταν εκείνη η οποία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό έναντι των υπόλοιπων παικτών που ήταν εξίσου υποψήφιοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς αναφέρθηκε για την όλη εμπειρία της στο ριάλιτι, αφού έμεινε σχεδόν έξι μήνες.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά την αποχώρηση από το Survivor 5

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωής που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα.

Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια.

Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος. Η συμβουλή μου; !Never give up!».

«Δέχτηκα πόλεμο, δεν περίμεναν ότι θα αντέξω!» - "Καταπέλτης" η Βρισηίδα

Το βράδυ της Πέμπτης 9/6 η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Survivor, ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου και τα συναισθήματα του κοινού ήταν ανάμεικτα! Το πρωί της Παρασκευής 10/6, η ίδια μέσα από δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Love it, απάντησε και αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την διαβίωσή της εκεί αλλά και για τη σχέση της με τον Μαρτίκα.

«Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Έπαθα σοκ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και συνέχισε: «Το Survivor δεν είναι επιβίωση από τις κακουχίες και από το φαΐ αλλά επιβίωση από τους ανθρώπους. Δέχτηκε πολύ πόλεμο αλλά δεν περίμεναν ότι θα αντέξω. Είμαι έντονος χαρακτήρα και αυθόρμητη. Γκρίνιαζα γιατί είχα κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε και είχα τα γυναικολογικά μου».