Survivor 5 spoiler 15/6: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 15/6: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τη νίκη του Άρη Σοϊλέδη στην πρώτη ατομική ασυλία, και τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, το σημερινό 14/6 επεισόδιο του Survivor 5 ξεκινάει για ακόμη μια φορά με μεγάλες εντάσεις και σκληρό ανταγωνισμό για τη νίκη.

Μετά το αγώνισμα της δεύτερης ατομικής ασυλίας (δείτε ποιος παίκτης θα το κερδίσει) και όταν όλοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού, Σπύρος και Ασημίνα θα τσακωθούν για ακόμη μια φορά πολύ άσχημα, με τον πρώτο να αναφέρει πως την Βρισηίδα την ψήφισαν να αποχωρήσει, ενώ είχε ανέβει πολύ αγωνιστικά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα είχε φέρει πολλούς πόντους.

Στη συνέχεια ωστόσο, μετά την ψηφοφορία των παικτών, θα αναδειχθεί και δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, κάτι που θα φέρει πολλά σχόλια, κυρίως από την αντίπαλη ομάδα που θα βρίσκεται ο εν λόγω παίκτης.

Στα γραφεία μας βέβαια, ήρθαν και οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που θα κερδίσει την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία για αυτή την εβδομάδα που διανύουμε - δείτε εδώ το όνομα. Όπως επίσης, και όλα τα ονόματα των παικτών που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας μετέφεραν πηγές μας, μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, στον τάκο θα πέσουν και το Στάθης Σχίζας με τον Γιώργο Ταλάντσεβ καθώς θα έχουμε ισοψηφία.

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Survivor 5