Survivor 5 trailer 15/6: "Ρε συ Γιώργο δε γίνεται" - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ασημίνα στον Λιανό

Μπάχαλο όλοι στο συμβούλιο του νησιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 15/6:

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο Survivor 5 θα παρακολουθήσουμε απόψε Τετάρτη 15/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Με τις δυο ατομικές ασυλίες να έχουν δοθεί, σήμερα οι παίκτες θα αγωνιστούν για την τρίτη και τελευταία της εβδομάδας.

Ωστόσο, όπως κάθε επεισόδιο έτσι και αυτό θα είναι γεμάτο εντάσεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ασημίνα, με αφορμή τον χθεσινοβραδινό της τσακωμό με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και το γεγονός πως είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον φαρμακοποιό.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα ξεσπάσει κατά των τεσσάρων παικτών που την ψήφισαν, ενώ στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα ξεσπάσει και η ίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό, καθώς έχοντας φτάσει στα όρια της δεν αντέχει άλλο σε κάθε συμβούλιο να λένε το όνομα της.

Τα γεγονότα αυτά όπως φαίνεται θα επισκιάσουν τη νίκη του παίκτη για την τελευταία ατομική ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος την κερδίζει), αλλά και τους δυο - αφού θα έχουμε ισοψηφία - υποψήφιους προς αποχώρηση που θα βγουν στον τάκο με τον Σπύρο και την Ασημίνα.

Το παιχνίδι πλέον είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς ο κάθε παίκτης παίζει μόνο για τον εαυτό του. Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από τον μεγάλο τελικό και παρόλο που έχει βγει σύμφωνα επιδόσεων ο παίκτης που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ, ωστόσο, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το 15/6 trailer του Survivor 5