Survivor 5: Δύο οι υποψήφιοι που βγήκαν στον τάκο σήμερα 15/6

Λόγω ισοψηφίας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Δύο οι υποψήφιοι που βγήκαν στον τάκο σήμερα 15/6

Μετά τη νίκη και την απόκτηση της ασυλίας από τη Μαίη στο αποψινό αγώνισμα του Survivor 5, όλοι οι παίκτες μαζί με το Γιώργο Λιανό αναχώρησαν από το στίβο μάχης για να πάνε στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ψήφισε ένας ένας προκειμένου να βγει και ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Λιανός αννακοίνωσε πως ο τρίτος υποψήφιος δε θα είναι ένας αλλά δύο λόγω ισοψηφίας. Ο λόγος για τον Τάλα και τον Στάθη και έτσι επιβεβαιώνονται με απόλυτη εγκυρότητα τα spoils του youweekly.gr.

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ανατροπή τελευταίας στιγμής με τον νικητή! Και δεν είναι ο Σοϊλέδης...

Η ώρα πλησιάζει, λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει. Το Survivor 5 οδηγείται προς το τέλος του, στον ίσως πιο αμφίρροπο και πιο σκληρό, τόσο από άποψη επιβίωσης όσο και για την ίντριγκα, κύκλο που έχουμε δει στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης όσο έχει ο ΣΚΑΪ τα δικαιώματά του.

Πολύς κόσμος λάτρεψε το πρότζεκτ αυτό από την πρώτη μέρα προβολής του το 2017, όταν και η... μανία του Ντάνου είχε επισκιάσει τα πάντα. Πολλοί παίκτες λατρεύτηκαν, άλλοι έγιναν αντικείμενο μίσους ή χλευασμού, καταστάσεις αποθεώθηκαν ή στηλιτεύτηκαν με τη συνδρομή και της παραγωγής, φυσικά, αλλά σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι αυτό βρίσκεται πάντοτε στην επικαιρότητα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι όλοι σχεδόν γνωρίζουν ή συζητούν για αυτό, από τις πιο σοβαρές ενημερωτικές εκπομπές μέχρι προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για το Survivor και την εξυπηρέτηση της δημοτικότητάς του. Τώρα, όμως, είμαστε στην τελική ευθεία, με τον τελικό να διεξάγεται στις πρώτες μέρες του Ιουλίου, όταν και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον νικητή.

Για να είμαστε ειλικρινείς, το φαβορί είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Όσο καλός κι αν είναι ένας παίκτης στο να κάνει ριάλιτι, το αγωνιστικό κομμάτι πάντοτε θα είναι ένα καθοριστικό κριτήριο στη συνείδηση του κοινού, που ψηφίζει. Όταν, δε, ένας ισχυρός αγωνιστικά παίκτης κάνει και καλό ριάλιτι, τότε αυξάνει τις πιθανότητές του κατακόρυφα.

Εσχάτως, όμως, υπάρχει ένας ακόμη παίκτης, που δείχνει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και να απειλεί τον πρώην ποδοσφαιριστή. Μιλάμε, συγκεκριμένα, για...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr