Survivor 5:«Θα είναι απόδειξη πως δε θέλουν να με βρουν απέναντί τους» - Απασφάλισε ο Άρης Σοϊλέδης

«Βέβαια, δε θα τους το κάνω καθόλου εύκολο»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:«Θα είναι απόδειξη πως δε θέλουν να με βρουν απέναντί τους» - Απασφάλισε ο Άρης Σοϊλέδης

Με τις σπόντες και τα ''καρφιά'' να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ των παικτών και στο αποψινό επεισόδιο (16/6) στο Survivor 5, παρακολουθήσαμε για ακόμη μία φορά το Σπύρο να ''κράζει'' τον Άρη για στρατηγική και ανηθικότητα. Δε παρέλειψε, όμως, και ο Άρης, να ''ρίξει'' τη χολή του και να δηλώσει πως όλοι τον φοβούνται αγωνιστικά και κανείς δε θέλει να τον βρει απέναντί του και γι' αυτό θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν στον τάκο.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Σπύρος, που είναι αδύναμος αγωνιστικά και είναι εύκολος στόχος, για αυτό βγαίνει συνέχεια υποψήφιος. Αν φύγει, θα πέσουν πολλές μάσκες, θα δούμε πολλούς να αλλάζουν το σκεπτικό τους και να ψηφίζουν στρατηγικά.

Εγώ αν χάσω την ασυλία, είμαι σίγουρος πως θα είμαι υποψήφιος. Θα είναι απόδειξη πως δε θέλουν να με βρουν απέναντί τους και θα θέλουν να προστατέψουν τους φίλους τους. Βέβαια, δε θα τους το κάνω καθόλου εύκολο, σε κάθε ασυλία θα μπαίνω μέσα και θα την κερδίζω»

Τα αλαζονικά σχόλια του Άρη στο Survivor 5

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα σχετικά με τη στρατηγική στο παιχνίδι στο Survivor 5

Το αποψινό επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες και να σχολιάζουν τα χθεσινά γεγονότα στο συμβούλιο του νησιού, που ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως από τη στιγμή που βγήκε αδίκως, κατά τη γνώμη του, υποψήφιος, θα αρχίσει να παίζει με στρατηγική. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο υπονόησε πως και άλλοι παίκτες αυτό κάνουν.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος, περίεργο συναίσθημα δε μπορείς να το συνηθίσεις... Δε συμφωνώ με τα κριτήρια αλλά από την στιγμή που άτυπα έχει μπει η στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, δε μπορείς να πεις γιατί με ψήφισες.

Αν η μία τετράδα συνεχίσει να λειτουργεί στρατηγικά, δε μπορώ να συνεχίσω και εγώ έτσι. Αν με κρατήσει ο κόσμος, θα πρέπει να αρχίσω να λειτουργώ στρατηγικά»