Survivor 5: «Έπρεπε αναγκαστικά να σχολιάζουμε...» - Η Βρισηίδα μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα με την Ναυσικά

Θα συναντηθούν για να τα ξεκαθαρίσουν;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έπρεπε αναγκαστικά να σχολιάζουμε...» - Η Βρισηίδα μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την κόντρα με την Ναυσικά

Εκτός από την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ερωτήθηκε αρκετά μετά από την επιστροφή της από το Survivor, για την "κόντρα" που είχε με την Ναυσικά Παναγιωτακοπύλου. Έτσι την Κυριακή 19/6 μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και αναφέρθηκε στη σχέση με τον προφεσόρ, τον πρώην σύντροφο της αλλά και την κόντρα με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τι ανέφερε για την Ναυσικά η Βρισηίδα

«Δεν έχει τύχει ακόμα να συναντηθούμε με την Ναυσικά και δεν το επιδίωξα γιατί δεν έχω πάει ακόμα να δω ούτε τους γονείς μου. Δεν είχα κόντρα… Ήταν του παιχνιδιού. Ξέρω ότι η Ναυσικά, όπως και γω, έπρεπε αναγκαστικά να σχολιάζουμε η μία την άλλη και ας μην το θέλουμε επειδή γίνονταν πράγματα. Δεν είχα κάτι μαζί της, δεν υπάρχει κόντρα και ούτε θα την συνεχίσω έξω από το Survivor» συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου...

Όλο το παρασκήνιο πριν το "ναι" για το Survivor

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6 στο Όλα Γκουντ αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να πει “ναι” στην πρόταση που της έγινε για το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο χωρισμός την από μια σχέση 1.5 χρόνου που είχε.

«Για το Survivor με πήραν τηλέφωνο. Είχα χωρίσει εκείνη την περίοδο και λέω “άντε να πάω να τον ξεπεράσω”. Δεν είναι κάποιος που ξέρετε ο συγκεκριμένος πρώην. Γενικά, δε δείχνω την προσωπική μου ζωή. Όσες σχέσεις και να είχα, δεν τις έχω προβάλει στο Instagram. Μια φορά κάποιος ήθελε ντε και καλά για να το δείξει αυτός, όχι εγώ. Δεν τις πουλάω. Είχα λοιπόν μια σχέση 1.5 χρόνο, χώρισα και ήθελα να πάω να τον ξεπεράσω στο Survivor» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.