Survivor 5: «Θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος είναι...» - Ο Σχίζας δεν πείθεται ιδιαίτερα από την κίνηση του Σοϊλέδη

Όσα ανέφερε λίγο αργότερα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος είναι...» - Ο Σχίζας δεν πείθεται ιδιαίτερα από την κίνηση του Σοϊλέδη

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς πρώτοι εδώ, ο νικητής του ατομικού επάθλου την Κυριακή 19/6 στο Survivor, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, και μαζί του στο έπαθλο ανακοίνωσε πως θα πάρει μαζί του την Ασημίνα, τον Στάθη και τη Μαίη, αν τελικά καταφέρει να είναι καλά μιας και δεν ένιωθε και πολύ καλά, και με τη δήλωσή του αυτή ξάφνιασε αρκετά τον Σχίζα...

Πως σχολίασε ο Στάθης το γεγονός

Ο παίκτης, εμφανώς παραξενεύτηκε από αυτή την επιλογή μιας και δεν ήταν αρκετά κοντά, τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό, και όπως ανέφερε συγκεκριμένα, τα άτομα που υποστήριξαν τον Άρη σε αυτή την επιλογή του, καθώς έλεγε πως το αξίζει γιατί είναι δυνατός παίκτης και προσπαθεί, είναι εκείνα που λίγες μέρες πριν τον ψήφισαν ως αδύναμο.

«Θα πρέπει να αρχίσω να κινούμαι στρατηγικά»

Το (16/6) επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες και να σχολιάζουν τα χθεσινά γεγονότα στο συμβούλιο του νησιού, που ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως από τη στιγμή που βγήκε αδίκως, κατά τη γνώμη του, υποψήφιος, θα αρχίσει να παίζει με στρατηγική. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο υπονόησε πως και άλλοι παίκτες αυτό κάνουν.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος, περίεργο συναίσθημα δε μπορείς να το συνηθίσεις... Δε συμφωνώ με τα κριτήρια αλλά από την στιγμή που άτυπα έχει μπει η στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, δε μπορείς να πεις γιατί με ψήφισες.

Αν η μία τετράδα συνεχίσει να λειτουργεί στρατηγικά, δε μπορώ να συνεχίσω και εγώ έτσι. Αν με κρατήσει ο κόσμος, θα πρέπει να αρχίσω να λειτουργώ στρατηγικά»