Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Ακούμε κάποιους ήχους από τα αγόρια...» - Για ποιους "χτυπά" την καμπάνα η Σταυρούλα

«Από που βγαίνουν;»

Survivor 5: «Ακούμε κάποιους ήχους από τα αγόρια...» - Για ποιους
Survivor 20.06.2022 00:47
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τον αγώνα για το ατομικό έπαθλο το οποίο κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, οι παίκτες χαλάρωσαν λίγο και μεταφέρθηκαν από τις καλύβες τους, προκειμένου να βρουν τον Γιώργο Λιανό και να παίξουν όλοι μαζί τα Παιχνίδια της Καραϊβικής στο Survivor, παίρνοντας λίγες ευχάριστες στιγμές πριν χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους.

Η επική ατάκα της Σταυρούλας στο παιχνίδι

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια έπαιζε με τη Μαίη, και έπρεπε να της εξηγήσει τη λέξη ασβός, προτιμώντας να το πάει πλαγίως μέσω της μυρωδιάς λέγοντας την ατάκα «Ακούμε κάποιους ήχους από τα αγόρια μας» προκαλώντας αμέσως νευρικό γέλιο στους παίκτες με τον Άρη χαρακτηριστικά να λέει «Εγώ καληνυχτίζω», και τους υπόλοιπους να μην μπορούν να πάρουν ανάσα!

«Δεν αντέχω να ακούω τη φωνή της!»

Αρκετά επιθετική εναντίον της Ασημίνας εμφανίστηκε η Σταυρούλα όπως είδαμε και μάλλον ο λόγος είναι πως της τα έχει γενικότερα μαζεμένα, πιθανότατα μετά "το γύρισμα της μπιφτέκας" της παίκτριας που από εχθρός έγινε φίλη με τον Άρη ξαφνικά, προκαλώντας σχόλια στην ομάδα της.

Όταν η Σταυρούλα, και οι συμπαίκτες της έμειναν μόνοι στην καλύβα μιας και οι υπόλοιποι βρίσκονταν εκτός και απολάμβαναν μαζί με τον Άρη το έπαθλο που είχε κερδίσει, έκανε τις εξής αιχμηρές δηλώσεις.

«Καλύτερα στην καλύβα με φίλους μου παρά στο έπαθλο μαζί τους» είπε αρχικά η Σταυρούλα η οποία στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της την Ασημίνα για την οποία μάλιστα είπε ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, δεν θέλει να κρατήσει καμία επαφή μαζί της, λέγοντας πως δεν αντέχει ούτε τη φωνή της να ακούει πλέον.

Η Σταυρούλα επίσης τόνισε ότι δεν κάνει παρέα με κανένα από τα παιδιά που έφυγαν για το έπαθλο και προτίμησε να είναι στην παραλία με τους δύο φίλους της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Κέρδισε το ατομικό αγώνισμα και ποιος τον πιάνει! - Με αυτούς θα γιορτάσει στο έπαθλο

Survivor 5: «Θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος είναι...» - Ο Σχίζας δεν πείθεται ιδιαίτερα από την κίνηση του Σοϊλέδη

Share