Survivor: Ένα βήμα πριν το all star game - Το επιβεβαίωσε πρώην και πολύ αγαπητός παίκτης μόνος του

Αυτά είναι ονόματα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Ένα βήμα πριν το all star game - Το επιβεβαίωσε πρώην και πολύ αγαπητός παίκτης μόνος του

Το φετινό Survivor 5 φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά και η είδηση, πως στο επόμενο κύκλο θα δούμε all star game αντί για νέους παίκτες, αυτή τη φορά έχει περισσότερη βάση πιο πολύ από κάθε φορά. Μάλιστα έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά ονόματα, που θα συμμετέχουν και κάποια είναι πολύ ευχάριστα προς το κοινό.

Ένα λοιπόν, από αυτά μέλλει να είναι ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος παραδέχτηκε τη Δευτέρα 20/6 στο Super Κατερίνα, πως έχει κάνει συζητήσεις απλώς δε μπορεί να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο, που δήλωσε με πλήρη ειλικρίνεια είναι πως τα χρήματα είναι το βασικότερο κίνητρο για να πει το ναι, καθώς το ίδιο ανέφερε πρόσφατα και άλλη μια πρώην παίκτρια.

Oι δηλώσεις του Γιώργου Κορόμι για τη συμμετοχή του στο all star game του Survivor

«Όλα είναι υπό συζήτηση. Έχουν ακουστεί πολλά. Το οικονομικό είναι που θα παίξει ρόλο στο αν θα πάω ή όχι στο all star. Μόνο αυτό. Τα άτομα με τα οποία θα χαιρόμουν να είμαστε στην ίδια ομάδα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Παύλος Γαλακτερός, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Καρολίνα, η Ελένη, η Νικολέττα…»

Για ποιον παίκτη τρίβει τα χέρια του ο Ατζούν;

Πολλές είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το Survivor All Star που είναι σίγουρο πως θα έρθει στις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Ατζούν έχει έρθει σε συζητήσεις με πολλούς παλιούς παίκτες φαβορί, αλλά και παίκτες που είχαν πολυσυζητηθεί, ωστόσο, οριστικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.

Ένας νέο κύκλος Survivor θα ήταν άκαρπο να επιστρέψει αν αναλογιστούμε και την τηλεθέαση που σημειώνει αυτός ο κύκλος. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλοί φόβοι μήπως δεν πάει καθόλου καλά σε νούμερα. Για αυτό λοιπόν έρχεται δυναμικά το All Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα δυνατά ονόματα και από την μεριά του ετοιμάζεται να πει το ναι μιας και το πρόγραμμα είναι πολύ αρεστό και αγαπητό σε εκείνον και αυτό το έχει καταλάβει καλά ο Ατζούν. Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής όσο καιρό είναι εκτός παιχνιδιού σχολιάζει πάρα πολύ τα όσα προκύπτουν στον Άγιο Δομίνικο μέσα από τα social media και αυτό φαίνεται να είναι πολύ καλό για τα μάτια του τούρκου παραγωγού.

Τριαντάφυλλος - Survivor