Survivor 5: Έπιασε τα στιχάκια του Ρέμου - Η όλο νόημα ατάκα του Μαρτίκα για τις κατακτήσεις της Βρισηίδας

Ο Σοϊλέδης έβαλε τις ''φωτιές''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Έπιασε τα στιχάκια του Ρέμου - Η όλο νόημα ατάκα του Μαρτίκα για τις κατακτήσεις της Βρισηίδας

Για πολλούς ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ήταν ο φαβορί παίκτης και δεν περίμεναν να τον δουν να φτάνει τόσο μακριά στο survivor 5. Πλέον τα σενάρια να τον δούμε στην 3αδα, που θα διεκδικεί το έπαθλο του τελικού είναι πολύ βάσιμα. Στο αγώνισμα όμως της Δευτέρας 20/6 τον είδαμε να χάνει πρώτος τις ζωές του και να βγαίνει εκτός.

Έτσι λοιπόν, ενώ ξεκουραζόταν στον πάγκο του ο Σοϊλέδης αποφάσισε να του κάνει μια ερώτηση ερωτικού περιεχομένου σχετικά με το αν του λείπει η Βρισηίδα. Εκείνος δεν ήθελε να πει πολλά και με έναν στίχο του Ρέμου, το ''Θα 'πρεπε'' άφησε να εννοηθούν πολλά, την ώρα που εκείνη έπινε καφέ στην Αθήνα με την αδερφή του.

Η αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα στη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor 5

Η αποκάλυψη της Βρισηίδας για την ερωτική επαφή με τον Σπύρο Μαρτίκα

Το πρωί της Δευτέρας 20/6 η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο Survivor (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση), ενώ παραδέχτηκε και το τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Σπύρου Μαρτίκα. Μάλιστα η influencer διευκρίνισε και το αν υπήρξαν ερωτικές στιγμές μεταξύ τους.

«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι. Είναι ανάλογα πως το έχει και ο καθένας. Κάποιος που είναι πολύ… μπορεί να είναι έτσι και στο παιχνίδι. Κάποιος πουν είναι: “οκ, δεν με πολυνοιάζει”, τίποτα δεν γίνεται εκεί πέρα.

Εγώ με τον Σπύρο, επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα… όχι, δεν έχει γίνει κάτι, γιατί θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Αν γινόταν κάτι εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον, γιατί είμαι σιχασιάρα. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης, αλλά επειδή είμαι λίγο περίεργη, δεν ήθελα», εξομολογήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.