Survivor 5: ''Σφάζονται'' στην ποδιά του τα κορίτσια - Τα ''πυρά'' της Σταυρούλας στη Μαίη για τον Σοϊλέδη

Πολλά τα νεύρα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Σφάζονται'' στην ποδιά του τα κορίτσια - Τα ''πυρά'' της Σταυρούλας στη Μαίη για τον Σοϊλέδη

Τα κουράγια και οι αντοχές για τους παίκτες, που έχουν παραμείνει στο Survivor 5 αρχίζουν και στενεύουν και αυτό έγινε για άλλη μια φορά φανερό και μέσα από το επεισόδιο της Τρίτης 21/6. Με το παιχνίδι να έχει γίνει πλέον ατομικό είδαμε τον Σοϊλέδη να είναι πιο μπροστά από όλους και προφανώς αυτό να μην αρέσει σε κάποιους.

Η Μαίη θέλοντας να τον εξυψώσει τόνισε στον πάγκο το πόσο άχαστος, όχι μία αλλά δύο φορές, και τότε η Σταυρούλα εξεράγη, αφού όπως τόνισε δε θέλει να ακούει συνεχώς τα ίδια πράγματα. Τελικά ο Άρης μέσα από τη νίκη της δεύτερης ασυλίας απέδειξε για άλλη μια φορά πολλά...

H αντιπαράθεση της Μαίης με την Σταυρούλα για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Η συγκινητική αφιέρωση του Σοϊλέδη στον πατέρα του

Ο Άρης Σοϊλεδης έχει πάρει τον τίτλο του άχαστου παίχτη, αφού η πορεία του στο Survivor 5 έχει αποδείξει το πόσο καλά είναι στο αγωνιστικό κομμάτι. Την Τρίτη 21/6 κέρδισε για άλλη μια φορά την ατομική ασυλία και αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική αφιέρωση.

Με αφορμή λοιπόν, τη γιορτή του πατέρα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα ''Σωτήρης'', ο οποίος είναι ο μπαμπάς του, που έχει φύγει από τη ζωή. Κοιτώντας λοιπόν, τον ουρανό του έστειλε με έναν τρόπο την νίκη του και την αγάπη του.