Survivor 5: Χωρίστηκαν στα δύο οι παίκτες - Παίζουν με στρατηγική λίγο πριν το τελικό

«Δεν μας αφήνουν επιλογή, παρά να παίξουμε στρατηγικά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Χωρίστηκαν στα δύο οι παίκτες - Παίζουν με στρατηγική λίγο πριν το τελικό

Το Survivor σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και οι παίκτες έχουν αρχίσει να μιλούν έντονα για την στρατηγική που θα ακολουθήσουν, καθώς πλέον το παιχνίδι πλησιάζει προς το ατομικό αγώνισμα και σκέφτονται πολύ ποιος παίκτες θα έχουν απέναντί τους (δείτε εδώ ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση).

Παιχνίδι στρατηγικής το Survivor 5

«Παίζουν το παιχνίδι πολύ στρατηγικά. Αυτό το παιχνίδι είναι βρώμικο. Έχουμε κι εμείς τρεις ψήφους και μπορεί να βγουν 2 υποψήφιοι από εκείνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης, που δεν κινδυνεύει διότι έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. «Δεν μας αφήνουν επιλογή, παρά να παίξουμε στρατηγικά», δήλωσε στον Γιώργο Λιανό.

Την ίδια στιγμή ι υπόλοιποι παίκτες συζητούσαν χαμηλόφωνα για τη Μαίη. «Η Ασημίνα έχει λυσσάξει να βγω στον τάκο μαζί της για να με διώξει γιατί είναι σαφώς ανώτερη από μένα» είπε με ειρωνεία η Σταυρούλα. «Έχει μείνει ατάκα ότι θέλω να πάω στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα».

Μάλιστα η Σταυρούλα είπε στην ομάδα της να την ψηφίσουν για να μην βγουν δύο άτομα από αυτούς για αποχώρηση αν χάσει την ασυλία.

«Εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω αυτό που λέει η Σταυρούλα» της είπε ο Νικογιάννης.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η Θωμαίς Εμμανουηλίδου η δεύτερη, ενώ οι υπόλοιποι δυο (αφού θα έχουμε ισοψηφία) θα ανακοινωθούν στο σημερινό 22/6 επεισόδιο του Survivor 5 μετά το αγώνισμα για την τρίτη και τελευταία ατομική ασυλία.

Δυο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό, η ανταγωνιστικότητα έχει μεγαλώσει. Παίκτες που ήταν φίλοι πλέον είναι εχθροί, ενώ και ο πισώπλατες μαχαιριές είναι πολλές. Πλέον βέβαια, το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο και όπως είδαμε στο trailer τις κακίες τις λένε και μπροστά στο πρόσωπο του καθενός.

Μαζί με Ασημίνα και Μαίη, οι υπόλοιποι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος με την Σταυρούλα. Η κλίκα αναγκάστηκε να ψηφιστεί μεταξύ της, καθώς ο Άρης έχοντας κερδίσει τις δυο πρώτες ασυλίες σώζεται για αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα πληροφορίες μας η αποχώρηση είναι γυναικεία υπόθεση. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα παραμείνει και αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι αφού το κοινό που τον στηρίζει είναι μεγάλο, ενώ από την άλλη η Ασημίνα όπως είδαμε την περασμένη εβδομάδα είχε μεγάλη στήριξη.

Φαβορί λοιπόν για να αποχωρήσουν είναι η Μαίη και η Σταυρούλα. Περισσότερο όμως θα λέγαμε η Σταυρούλα, καθώς πολλές φορές έχει προκαλέσει οργή στο Twitter.

Survivor 5 spoiler 23/5