Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Έφτασαν στο 1-1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Για την τρίτη ατομική ασυλία αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22/6 ο παίκτες του Survivor 5, καθώς όλοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, ειδικά όσο πλησιάζουν στον τελικό. Πολύ κοντά στην Ασυλία ήταν ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης Σχίζας, όμως όπως είχε αποκαλύψει ήδη το Youweekly.gr, εκείνος που κατάφερε να πάρει την ασυλία είναι ο Νίκος Γιάννης.

Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την ασυλία στο Survivor 5

Οι παίκτες έτρεξαν έναν έντονο αγώνα ασυλίας καθώς έφτασαν στο 1-1 πριν καταφέρει ο χορευτής να κερδίσει το κολιέ ασυλίας λίγο πριν το συμβούλιο.

«Επιτέλους μια φορά», αναφώνησε ο νικητής και έτρεξε να πιει όσο περισσότερο νερό μπορούσε.

Το βιογραφικό του Survivor 5

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική. Στο SURVIVOR πήγε γιατί θέλει να κάνει ένα restart στη ζωή του. Δεν θεωρεί πως κρύβει «άσσο» στο μανίκι γνωρίζοντας τι έχει συμβεί στο SURVIVOR όλους αυτούς τους μήνες. Το έχει ζήσει ως τηλεθεατής κι όχι ως παίκτης. Αυτή είναι και η αληθινή πρόκληση για τον ίδιο. Μότο του είναι το εξής: «Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις».

Survivor 5 spoiler 22/6