Survivor 5: «Γιατί αφήνεις τον κόσμο να νομίζει άλλα;» - Νέα κόντρα μεταξύ Ασημίνας και Νίκου γεννιέται

«Ο Νίκος το παρουσίασε αλλιώς »

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Γιατί αφήνεις τον κόσμο να νομίζει άλλα;» - Νέα κόντρα μεταξύ Ασημίνας και Νίκου γεννιέται

Από το προηγούμενο συμβούλιο στο Survivor 5 που παρακολουθήσαμε στις 23/6 παρατηρήσαμε - εκτός από την αποχώρηση του Μαρτίκα - μία κόντρα μεταξύ Νίκου Γιάννη και Ασημίνας, όταν ο πρώτος αναφέρθηκε σε κάποιες συνομιλίες της δεύτερης με το Σπύρο. Το σκηνικό σχολιάστηκε έντονα τόσο από την Ασημίνα, που έκανε δηλώσεις στις κάμερες όσο και από το Νίκο που το συζήτησε στην καλύβα με το Στάθη και την Σταυρούλα.

«Πετάγεται στο χθεσινό συμβούλιο ο Νίκος Γιάννης και λέει ότι ο Σπύρος με την Ασημίνα να κάνουν ψου ψου ψου ενώ πριν δε μιλούσαν. Μετά με πιάνει και μου λέει δεν εννοούσα αυτό. Γιατί αφήνεις τον κόσμο να νομίζει άλλα; Μου παραδέχτηκε πως έκανε λάθος», δήλωσε η Ασημίνα.

«Εχθές, υπήρξε κάποια ένταση με την Ασημίνα. Εγώ ανέφερε απλά αυτά που είδα. Ξαφνικά με το που λέω το όνομα της Ασημίνας τη βλέπω να εξοργίζεται. Αυτό εμένα με εξόργισε γιατί δεν έχω φερθεί ποτέ άσχημα και δεν δέχομαι από κανένα ούτε από την Ασημίνα να με χαρακτηρίσει κακό. Για να αντιδράσει έτσι η Ασημίνα, σημαίνει ότι κάτι κακό έκανε όταν μιλούσε με το Σπύρο», είπε από την άλλη ο Νϊκος.

«Ο Νίκος το παρουσίασε αλλιώς στο συμβούλιο ενώ ήξερε τι είχα πει με το Σπύρο. Αυτό είναι πονηρό», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

Η κόντρα Νίκου Γιάννη και Ασημίνας στο Survivor 5

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ο τελικός του Survivor 5 σιγά σιγά φτάνει (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός) και οι παίκτες δίνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην αρένα του Γαλατσίου. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 26/6 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την 1η ατομική ασυλία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψηφοφορία που θα βγάλει και τον πρώτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος την κερδίζει).

Στο τέλος λοιπόν του επεισοδίου, αναμένεται να δούμε τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση, με τους ίδιους να βρίσκονται μια ανάσα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με τον τελευταίο παίκτη που έχει αποχωρήσει να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει τις πρώτες πληροφορίες για τα ονόματα που θα βγουν πρώτα στον τάκο για αυτήν την εβδομάδα και τα οποία θα οριστικοποιηθούν αύριο Σάββατο 25/6.

Οι πρώτοι λοιπόν υποψήφιοι είναι ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη.