Survivor 5: Η υπενθύμιση του Γιώργου Λιανού αναστατώνει τους παίκτες

Λίγο πριν το αγώνισμα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η υπενθύμιση του Γιώργου Λιανού αναστατώνει τους παίκτες

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε και απόψε το βράδυ της Κυριακής 26/6, με τον μεγάλο τελικό να ολοένα και πιο κοντά (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός).

Οι εναπομείναντες παίκτες βάζουν σε κάθε αγώνισμα τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις ασυλίες και να καταφέρουν να φτάσουν στο Γαλάτσι ώστε να κατακτήσει ένας από αυτούς το πολυπόθητο έπαθλο. Κάθε αγώνας που περνά δυσκολεύει και σε κάθε νέο επεισόδιο όμως βλέπουμε πως όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη ανακοινώσει από το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Αυτό σόκαρε αρχικά τους παίκτες, αλλά ο παρουσιαστής φροντίζει να τους το υπενθυμίσει, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και το κλίμα να είναι τεταμμένο.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5

Αυτός ο παίκτης θα κερδίσει την 1η ατομική ασυλία του Survivor 5

Στην τελική ευθεία προς τον μεγάλο τελικό βρίσκεται το Survivor 5 και χθες 23/6 παρακολουθήσαμε την προτελευταία αποχώρηση πριν την τελική 4άδα που θα αγωνιστεί για το έπαθλο. Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχαιρέτησε τους παίκτες και πλέον στο παιχνίδι έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά.

Το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός έκανε και μια ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού, ξαφνιάζοντας τους όλους. Συγκεκριμένα, τους γνωστοποίησε πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Την Κυριακή 26/6 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την 1η ατομική ασυλία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψηφοφορία που θα βγάλει και τον πρώτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα καταφέρει να "μείνει όρθιος" είναι ο Άρης Σοϊλέδης που έχει αποδείξει με τις επιδόσεις του ότι είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά.

Survivor 5 spoiler 26/6 Άρης Σοϊλέδης 1η ατομική ασυλία