Survivor 5: "Όλα είναι θέμα στρατηγικής" - Απορεί ο Άρης με την υποψηφιότητά του για αποχώρηση

"Έχω δείξει αν αξίζω μια θέση στην τετράδα ή όχι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση είναι ο Άρης Σοϊλέδης, όπως είδαμε στο χθεσινό 27/6 επεισόδιο του Survivor 5, παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες. Ο ίδιος λοιπόν θεωρεί πως όλο αυτό δεν του αξίζει και πως εμπιστεύεται την κρίση του κοινού.

Σε συζήτηση που είχε ο Άρης με την υπόλοιπη παρέα του, τόνισε ότι μόνο ο Νίκος Γιάννης του μίλησε ειλικρινά, ενώ για ακόμη μια φορά υποστήριξε πως πλέον τα πάντα λειτουργούν στρατηγικά.

Ωστόσο, πιστεύει ακράδαντα, κι όχι αδίκως, πως αξίζει μια θέση στην τελική τετράδα.

Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

To Survivor 5 φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι (δείτε πότε). Μέχρι να φτάσουν όμως εκεί, ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος, αφού θα πρέπει να αγωνιστούν σε πολλά παιχνίδια με σκοπό την παραμονή τους.

Οι παίκτες ήδη έχουν παίξει για τις δυο πρώτες ασυλίες και έχουν βγει 4 παίκτες στον τάκο, ενώ ένας από αυτούς θα αποχωρήσει απόψε 28/5.

Την Τετάρτη (29/6) και την Πέμπτη (30/6), έχουμε ακόμη δυο ασυλίες. Την Κυριακή (3/7) θα μάθουμε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί και οι 4 παίκτες που θα έχουν απομείνει θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Οι 2 πρώτοι παίκτες στα αγωνίσματα, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν απευθείας στον μεγάλο ημιτελικό, ενώ οι άλλοι δύο θα δώσουν τη δική τους μάχη μπροστά στο κοινό προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Νίκος Γιάννης παρόλο που ψήφισε τον Άρη και δεν έσωσε την Σταυρούλα, θεωρώντας πως είναι πιο αδύναμοι στην ψηφοφορία από τον Στάθη.