«Στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας απαντά με χιούμορ στην μήνυση του Χρήστου Δάντη

«Κάτι τέτοιο άκουσα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας απαντά με χιούμορ στην μήνυση του Χρήστου Δάντη

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο) και βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη 29/6.

Κατά τη διάρκεια μια απολαυστικής τηλεοπτικής συνάντησης με τον Νίκο Μουτσινά, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε για όσα έζησε στο Survivor αλλά και για το ειδύλλιο με την Βρισηίδα. Δε παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τον Χρήστο Δάντη

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον Νίκο Μουτσινά: «Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο.

Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε.

Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να τα βρούνε».

«Ο νικητής του Survivor θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Σπύρος Μαρτίκας.

.

«Η Βρισηίδα στο Survivor ήταν μία...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Μαρτίκας

«Νομίζω πως αν κάποιος αντέξει στο Survivor, τότε ένας γάμος μετά είναι παιχνιδάκι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νίκο Μουτσινά να συμπληρώνει: «Καλό είναι αυτό γιατί και η Βρισηίδα είναι εκρηκτική, σε συμπαθεί! Δεν θα πω εγώ ότι σ’ αγαπάει και τέτοια, αυτά βρείτε τα, εδώ βρέθηκε με την αδερφή σου. Μήπως είσαι παντρεμένος, εγώ το φοβάμαι…».

«Η Βρισηίδα στο Survivor ήταν μία όαση που ήταν όλα τόσο δύσκολα, που η Βρισηίδα διευκόλυνε τα πάντα», συνέχισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μια έκπληξη περίμενε τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου εμφανίστηκε μέσω skype στο Καλό Μεσημεράκι.

«Να ρωτήσω κάτι; Το Καλό Μεσημεράκι θες να γίνει Καυτό Μεσημεράκι;» ήταν η αντίδραση του πρώην παίκτη του Survivor.