Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω» - Η Σταυρούλα ''αδειάζει'' τον Άρη

«Είσαι άντρας; Βγες και παραδέξου το!»

Survivor 5: «Μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω» - Η Σταυρούλα ''αδειάζει'' τον Άρη
Survivor 30.06.2022 00:02
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Μετά τη νίκη και το σκηνικό μεταξύ Άρη και Σταυρούλας, παρόλο που εξέφρασε ο καθένας την άποψη του δημόσια, η Σταυρούλα θέλησε να κάνει δηλώσεις και στις κάμερες ''δίνοντας'' τον Άρη.

«Θεωρώ πως η νίκη του δεν ήταν τίμια. Γύρισε και μου είπε γιατί όταν είχα ήδη δύο ζωές γύρισε και μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω.

Παίζουν ο Άρης με την Ασημίνα και από κει που δεν ήταν άστοχος έκανε τις αστοχίες της ζωής του. Θεωρώ ότι “έδωσε” το παιχνίδι ξεκάθαρα. Μπορεί να λέει ότι είναι εθισμένος με τη νίκη αλλά το χθεσινό παιχνίδι το έδωσε ξεκάθαρα».

Η Σταυρούλα ''κράζει'' τον Άρη στο Survivor 5

«Δεν σε συμφέρει να πας με μένα στον τελικό. Το θεωρώ κουτοπόνηρο και μετά, είσαι άντρας; Βγες και παραδέξου το! Μην προσπαθούν να παίξουν με τη νοημοσύνη μου και του κόσμου. Τι νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι;» είπε η Σταυρούλα.

Το σκηνικό μεταξύ Σταυρούλας και Άρη στο αγώνισμα

Στο αποψινό επεισόδιο 29/6 του Survivor 5, ξεκίνησε και όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την προτελευταία ασυλία, που ξέρουμε ποιος κερδίζει όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει. Κατά τη διάρκεια του run μεταξύ Άρη και Σταυρούλας, έγινε ένα σκηνικό.

«Τόσο καιρό να ποιος σας κερδίζει! Αυτό είναι που σας χαλάει!» με τη Σταυρούλα να απαντά «Άμα έχεις νεύρα...» και τον Άρη να της λέει «Έγινε Σταυρούλα!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Εμένα μου στοίχησε» - Δε μπορούν να πιστέψουν την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη

Survivor 5: «Είδα μια διαφορετική Μαίη» - ''Κόλαφος'' ο Στάθης

Share