Survivor 5:«Έχει γίνει πόλεμος» - ''Καταπέλτης'' ο Στάθης

« Τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:«Έχει γίνει πόλεμος» - ''Καταπέλτης'' ο Στάθης

Σταυρούλα και Στάθης συζητάνε το σκηνικό που συνέβη μεταξύ της πρώτης και του Άρη κατά τη διάρκεια του run, αφού κέρδισε ο Άρης. Ο Στάθης της είπε πως δεν πρέπει να ασχολείται. Δεν έχει νόημα.

«Κανείς δε σηκώνει μύγα στο σπαθί τους. Πλέον δε παίζουν παιχνίδι. Έχει γίνει πόλεμος. Έχει γίνει εγωιστικό και εγωκεντρικό. Τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι. Μη δίνεις σημασία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Στάθης.

Survivor 5: Στάθης - «Τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι»

Αυτός βγαίνει στον τάκο στο Survivor 5

Έναν συγκλονιστικό αγώνα θα δούμε απόψε Τετάρτη 29/6 στο Survivor 5. Οι παίκτες που έχουν απομείνει θα μονομαχήσουν για τις τελευταίες ασυλίες πριν από τον τελικό. Ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί πάρα πολύ και κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει λίγο πριν πιεί "νερό από την πηγή".

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer, σήμερα δεν θα έχουμε πολλές εντάσεις, καθώς είναι μάταιο να γκρινιάξει κανείς, αφού ξέρουν πως εδώ που έφτασαν, όλοι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τη θέση τους στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό.

Όσον αφορά την ατομική ασυλία, όπως πάντα ένας θα την κερδίσει και θα είναι αυτός που θα βγάλει εκτός όλους τους αντιπάλους του - δείτε εδώ ποιος είναι αυτός.

Στη συνέχεια και οι 5 παίκτες θα πρέπει να ψηφίσουν έναν να βγει στον τάκο, ο οποίος θα ψηφιστεί από το τηλεοπτικό κοινό αν πρέπει να φύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους και θα βγει στον τάκο είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 5 spoiler 29/6