Survivor 5: «Και που το περνάς...» - Οι σπόντες της Σταυρούλας

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:  «Και που το περνάς...» - Οι σπόντες της Σταυρούλας

Στο αποψινό 30/6 επεισόδιο του Survivor 5 η Σταυρούλα σχολίασε το χθεσινό συμβούλιο, όπου βγήκε υποψήφια. Η ίδια είπε πως το περίμενε, όχι πως αυτό την ηρεμεί.

H Σταυρούλα είχε και ένα παράπονο, που εξέφρασε στον φίλο της, το Στάθη, που είναι ο μόνος πια που κάνει παρέα: «Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση; Ο καθένας έχει περάσει τις δικές του δυσκολίες, κουβαλάει το δικό του σταυρό. Έχεις περάσει τόσες δυσκολίες και αντί να γίνεσαι καλύτερος, μένεις ίδιος. Και που το περνάς, απλά σου φεύγουν έτσι»

«Έχουμε φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο, είμαστε πέντε. Μόνο τέσσερις θα πάνε στο Γαλάτσι. Ο κόσμος θα πρέπει να με υποστηρίξει. Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή» συμπλήρωσε.

Το παράπονο της Σταυρούλας στο Survivor 5

Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος που βγαίνει στον τάκο με την Σταυρούλα

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό και μετά τη αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε για μία ακόμη φορά την ασυλία στο 29/6 αγώνισμα και έτσι ασφάλισε για ακόμη μια ημέρα την παραμονή του στο Survivor 5. Οι παίκτες λοιπόν, συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ξεκίνησε η ψηφοφορία.

Η πλειοψηφία έβγαλε στον τάκο, τη Σταυρούλα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη , αφού πήρε 3 από τις 5 ψήφους. Τώρα περιμένει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση με τον οποίο θα συναγωνιστεί στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Απόψε στο Survivor 5 θα αγωνιστούν για την δεύτερη ατομική ασυλία, η οποία θα κρίνει ποιοι θα είναι οι τελικοί 2 παίκτες που θα κινδυνεύσουν με αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης αυτός θα είναι ο Στάθης Σχίζας, ενώ ήδη σας έχουμε αποκαλύψεις ποιος κερδίζει την ασυλία.