Survivor 5: «Δεν είναι θέμα αποδοχής αλλά...» - Τα ''καρφιά'' του Άρη στην Σταυρούλα

Σιγοντάρει και η Ασημίνα και η Μαίη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν είναι θέμα αποδοχής αλλά...» - Τα ''καρφιά'' του Άρη στην Σταυρούλα

Μετά το σημερινό 30/6 αγώνισμα, με νικητή τον Άρη, είχαν μαζευτεί η κλασσική τριάδα Άρης, Ασημίνα και Μαίη στην καλύβα και σχολίαζαν την Σταυρούλα και πόσο αγένεια και ασέβεια έδειξε.

«Έγινε το πρώτο φάουλ όταν είπε η Σταυρούλα στον Άρη ότι θα του πέσουν τα τουβλάκια όταν έπαιζε και της λέω μπααα. Αμέσως μετά του πέφτουν και με κοίταξε με ύφος», είπε η Μαίη.

«Συνήθως όταν κάποιος κερδίσει το αγώνισμα, αυτή τη φορά που κέρδισα εγώ το αγώνισμα η Σταυρούλα δε χειροκροτούσε. Δεν είναι θέμα αποδοχής αλλά σεβασμού. Εγώ δε θα ένιωθα όμορφα, αν κέρδιζε εκείνη και δε χειροκροτούσε.

Ντάξει καταλαβαίνω πως στεναχωριόταν για το Στάθη και που θα βγουν μαζί στον τάκο και είναι φίλοι. Επίσης, δε μου άρεσε που είπε πως είναι άδικο που θα είναι εκείνη και ο Στάθης υποψήφιοι», σχολίασε ο Άρης.

Τα ''καρφιά'' του Άρη στην Σταυρούλα στο Survivor 5

«Και που το περνάς...» - Οι σπόντες της Σταυρούλας

Στο αποψινό 30/6 επεισόδιο του Survivor 5 η Σταυρούλα σχολίασε το χθεσινό συμβούλιο, όπου βγήκε υποψήφια. Η ίδια είπε πως το περίμενε, όχι πως αυτό την ηρεμεί.

H Σταυρούλα είχε και ένα παράπονο, που εξέφρασε στον φίλο της, το Στάθη, που είναι ο μόνος πια που κάνει παρέα: «Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση; Ο καθένας έχει περάσει τις δικές του δυσκολίες, κουβαλάει το δικό του σταυρό. Έχεις περάσει τόσες δυσκολίες και αντί να γίνεσαι καλύτερος, μένεις ίδιος. Και που το περνάς, απλά σου φεύγουν έτσι»

«Έχουμε φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο, είμαστε πέντε. Μόνο τέσσερις θα πάνε στο Γαλάτσι. Ο κόσμος θα πρέπει να με υποστηρίξει. Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή» συμπλήρωσε.