Survivor 5: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στον τάκο μαζί με τη Σταυρούλα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor 5 συγκεντρώνονται για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν το όνομα του δεύτερο υποψηφίου που θα βγει στο τάκο μαζί με τη Σταυρούλα. Ο Άρης είναι εκείνος ο οποίος έχει ασφαλίσει ήδη τη θέση του μιας και κέρδισε το χθεσινό 29/6 αλλά και το σημερινό αγώνισμα.

Μετά την ψηφοφορία Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το όνομα του Στάθη Σχίζα, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του και Youweekly.gr.

Στο σημερινό 30/6 αγώνισμα Survivor 5, ο Στάθης, που χρειαζόταν τη νίκη, για να αποφύγει να βγει υποψήφιος και αντιμέτωπος με τη φίλη του Σταυρούλα, μάλλον υπερέβαλε και κατέληξε να έχει ένα ατύχημα. Έτσι, δεν τα κατάφερε να μη βγει στον τάκο.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Το βιογραφικό του

  • Η ηλικία που έχει ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα.
  • Ο αθλητισμός παίζει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του αφού ο Στάθης Σχίζας από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
  • Αργότερα ασχολήθηκε με το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες.
  • Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο, αφού ο Στάθης Σχίζας είναι ο ιδιοκτήτης σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας.
  • Στο Survivor πριν μπει είχε δηλώσει ότι θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του, Χρύσα η οποία και πρόσφατα του έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα.