Survivor 5:«Ο Χρήστος έμαθε για τη συμμετοχή μου...» - Η Ασημίνα αποκαλύπτει πόσες μέρες πριν το ανακοίνωσε στον Δάντη

Ποια ήταν η αντίδρασή του;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5:«Ο Χρήστος έμαθε για τη συμμετοχή μου...» - Η Ασημίνα αποκαλύπτει πόσες μέρες πριν το ανακοίνωσε στον Δάντη

Ο Γιώργος Λιανός στο σημερινό 30/6 συμβούλιο του νησιού ρώτησε τους πέντε παίκτες πώς προέκυψε η συμμετοχής τους στο Survivor. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο και την τόσο δυνατή εμπειρία αλλά και πότε το έμαθε ο Χρήστος Δάντης - ο οποίος την στηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Ο Χρήστος έμαθε για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι 3 μέρες πριν φύγω»

Όπως είπε, αρχικά το σκεφτόταν γιατί νόμιζε ότι είναι μικρή για να ζήσει όλο αυτό όμως στη συνέχεια σκέφτηκε ότι μία ζωή την έχουμε και ότι είναι κρίμα να χάσει μία τέτοια ευκαιρία.

«Στην αρχή φρίκαρα με την ιδέα του Survivor» είπε η Ασημίνα η οποία αποκάλυψε ότι το είπε στους γονείς της και τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη μόλις λίγες μέρες πριν φύγει.

Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν το έμαθε ο γνωστός τραγουδοποιός φρίκαρε γιατί γνωρίζει ότι είναι πεισματάρα και θα έκανε πολύ καιρό να επιστρέψει όμως μετά αποφάσισε να τη στηρίξει σε κάθε της επιλογή.

Η Ασημίνα αναφέρθηκε και στα δάκρυα των γονιών της όταν χρειάστηκε να την αποχωριστούν καθώς γνώριζαν ότι θα έκαναν πολύ καιρό για να την ξαναδούν.

Εκείνος 55 ετών ενώ εκείνη... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ της Survivor, Ασημίνας και του Χρήστου Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει απασχολήσει κατά πολύ με τον χαρακτήρα και τις αγωνιστικές της επιδόσεις στο φετινό Survivor. Επίσης, έχει σχολιαστεί αρκετά η προσωπική της ζωή αφού αποκαλύφθηκε πως εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή, Χρήστου Δάντη.

Η Ασημίνα σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας τονίζει πως περιμένει πως και πως μήνυμα του Χρήστου με τον Γιώργο Λιανό να την "πειράζει". Εκείνος με την σειρά του την αποθεώνει και την στηρίζει μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Πρόσφατα, μάλιστα, της έκανε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση (δείτε την εδώ).

Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παρά το γεγονός πως μεταξύ τους υπάρχει μια διαφορά 33 ετών. Ο Χρήστος Δάντης γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου 1966 άρα είναι 55 ετών ενώ το κορίτσι αυτό είναι γεννημένη το 1999 άρα σήμερα είναι 22 ετών.

Για πολλούς η διαφορά ηλικίας αποτελεί ταμπού αλλά όπως φαίνεται στην περίπτωση αυτή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά κι αν δεν πειράζει τη νύφη και τον γαμπρό που λέει και η γιαγιά μου, οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο! Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι οι δυο τους ταιριάζουν πάρα πολύ και φαίνεται πως υπάρχει αγάπη και αλληλοϋποστήριξη...